Αθλητικά

Η Α.Ε.Λ. στους Αιγαιοπελαγίτικους – Καλά τα πήγε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του τμήματος στίβου και ΑμεΑ στίβου της Α.Ε.Λ. στους 31ους ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 2019!

Με την κατάκτηση 3ων χρυσών, 2 αργυρών, 3ων χάλκινων μεταλλίων και της 13ης θέσης της Γενικής κατάκτησης ανάμεσα σε 41 σωματεία επιστρέφει αύριο η αποστολή του τμήματος μας από τους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου που έγιναν στην Μυτιληνη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Επιτυχημένη και ικανοποιητική κρίνεται η συμμετοχή μας βαση των αποτελεσμάτων και του αριθμού των αθλητριών και αθλητών μας στους συγκεκριμένους αγώνες! Αναλυτικά οι θέσεις των παιδιών μας ειναι οι εξής : 1η θέση και χρυσό μετάλλιο ο Κολώνας Μιχάλης στα 800μ Ανδρών, 1η θέση και χρυσό μετάλλιο η Τυρταίου Κωνσταντίνα στα 100μ Γυναικών ΑμΕΑ, 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στον Τυρταίο Κωνσταντίνο στο μήκος Ανδρών ΑμΕΑ, 2η θέση και αργυρό μετάλλιο η Μαρκοπούλου Χρυσάνθη στην σφαιροβολία Γυναικών, 2η θέση και αργυρό μετάλλιο ο Στεφανιδάκης Γιώργος στο μπαλάκι παίδων ΑμΕΑ, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο η Τζαλίλη Μαρία στην Σφαιροβολία Γυναικών, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο η Κολώνα Βασιλική στα 300μ ΠΚΑ, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο ο Κυριακός Νικόλαος στα 150μ ΠΠΒ, 4η θέση η Τζαλίλη Μαρία στο Ακόντιο Γυναικών, 4η θέση η Κολώνα Βασιλική στο μήκος Κ16, 5η θέση η Μαρκοπούλου Χρυσάνθη στο Ακόντιο γυναικών, 5η θέση ο Λαζαρίδης Κώστας στο Ακόντιο Παίδων, 7η θέση η Μπιμπούδη Ειρήνη στα 3000 βάδην Γυναικών, 7η θέση ο Μουχτής Χαρης στο μήκος Κ16, 7η θέση η Καραγιάννη Άννα στα 1000μ Κ16, 7η & 8η θέση η Κυριατζή Σοφία στο ύψος γυναικών και στα 100μ εμπόδια γυναικών, 9η θέση ο Λαζαρίδης Κώστας στην Σφαιροβολία Κ16, 9η θέση ο Μουχτής Χάρης στα 300μ Κ16, 12η θέση η Μπιμπούδη Ειρήνη στο ύψος γυναικών, 12η θέση ο Καζόλης Χρήστος στα 1000μ Κ16, 15η θέση ο Τούφος Στυλιανός στην σφαιροβολία Κ16, 16η θέση η Μουχτή Δήμητρα στα 150μ Κ14.

Πολλά πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τόσο για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που καταβάλανε και επιδείξανε όσο και για τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις τους! Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στις οικογένειές τους!
Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την διοργάνωση και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.
Συγχαίρουμε όλα τα σωματεία και όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τους.
Ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή των προσπαθειών μας.
Ευχαριστούμε τους συνοδούς – γονείς για τη βοήθειά τους και την υποστήριξη τους και την συμμετοχή τους στην αποστολή.

Με  εκτίμηση

 

Τεχνική επιτροπή του τμήματος Στίβου της ΑΕΛ

Μύρινα 30-9-2019

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button