ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Η “Αμαζόνα της Λημνου” και ο “Κανέλος” !

Η Αμαζόνα της Λήμνου, θα έλεγα,  για την εικονιζόμενη στη φωτογραφία.

Ήταν στα Ρηχά Νερά και δεν υπήρχε αντίρρηση για μια  φωτογράφηση, όχι απλώς φωτογραφία

Ρώτησα και μου είπε: Είναι η Βάσω Καμβύση, τρομερή,  όπως διαπίστωσα,  καβαλάρισσα με απόλυτο  έλεγχο του αλόγου της. Και αυτό όμως  ήταν πολύ ήρεμο και ας βρέθηκε σε ένα χώρο με αυτοκίνητα και ενοχλητικούς σαν  και μενα ! Ήταν και το κορμπατζάκι (απο το κοσμπάτζ, αν εχετε ακουστα)  στα χέρια της Βάσως που όταν χρειαζόταν με μικρα χτυπηματα σαν χαδι  επέβαλε την τάξη!

Το όνομα του πανέμορφου, επίσης,  Αλόγου: Κανέλος απο το κανελί του χρώμα,  μου εξήγησε η αναβάτησα.

Κανελος και Βάσω μου εδωσαν   την ευκαιρία της  φωτογράφησης όμως εγώ ήθελα και άλλα.

Δυο μερες πριν (ήταν Σάββατο 23/4) από τις ιπποδρομίες της Καλλιόπης και γνωρίζοντας ότι υπάρχει έλλειψη αλόγων προσπάθησα να την πείσω να είναι   με το άλογο της στην Καλλιόπη,  έστω για  επίδειξη , Μου είπε ότι το βλέπει δύσκολο την τελευταία στιγμή. Πάντως διαπιστώνουμε, καθως βρεθηκαν και αρκετα αλογα για την Καλλιόπη  ότι υπάρχουν στη Λήμνο άλογα που είναι προσωπική  επιλογή  που άνετα κερδίζουν τον τίτλο “Αμαζόνα της Λήμνου” Νομίζω ότι στην Καλλιόπη  μπορει να απονεμεται ο Τιτλος απο το κοινο ! αυτό θα φέρει και άλλα άλογα και μεγαλύτερη ποικιλία διαγωνισμών

Η ανάρτηση αυτή γίνεται λίγη ώρα πριν απο τις ιπποδρομίες της Καλλιόπης για να ενίσχυση την προσπάθεια που γίνεται

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button