ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Η Ανακύκλωση στη Λημνο πάει καλά ! Δείτε τους Κάδους…. ως επάνω!

Η  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ  από κάποιους,  από  αρκετούς  θα έλεγα,   γίνεται!

Καλό αυτό, για εκείνους που   καθημερινά φροντίζουν να βάζουν   ξεχωριστά,  στο σπίτι τους,  τα  γυαλιά,  τα χαρτιά,  τα πλαστικά και κάθε τόσο  να τα απορρίπτουν στους  σωστούς  κάδους Ανακύκλωσης

Ο  άλλος  “συμμετέχων”  σε αυτή τη διαδικασία,   που πληρώνεται  για το άδειασμα των  καδών  να μην το καθυστερεί,   με αποτέλεσμα οι κάδοι να  είναι  ξέχειλοι  και  τα “ανακυκλώσιμα” να διασκορπίζονται  στο Περιβάλλον.

Το καπάκι του Κάδου του Γυαλιού  δεν κλείνει  και των διπλανών για τα πλαστικά , που έριξα τα δικά μου,  με δυσκολία κατεβαίνει!

Στον Κάδο της φωτογραφίας παρατηρούμε μαζί με τα Γυαλιά και κάποια  κουτιά αλουμινίου, ενώ υπάρχει δίπλα Κάδος για αυτά. Μικρή  λεπτομέρεια όμως απο εκει κρινόμαστε,  πολλές φορές :

Κάποτε, σε  μια συνομιλία με το Δήμαρχο μου έλεγε ότι η ανακύκλωση στη Λήμνο  σε σχέση με άλλες  περιοχές έχει τη συμμετοχή των Πολιτών, αυτή την εντύπωση  έχω και εγω.

Κάποιες βελτιώσεις  όμως  πάντα  χρειάζονται.  Αν όμως και αύριο δεν  έχουν  αδειάσει οι Κάδοι της φωτογραφίας , τοτε  θα βάλουμε, όλοι μαζί ,  τις Φωνές…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button