Λήμνος

Η Αθηνά Γραγρά στο Ψηφοδέλτιο της Χρ. Καλογήρου

Η Αθηνά Γραγρά στο Ψηφοδέλτιο της Χρ. Καλογήρου

Ο Συνδυασμός  της Χριστιάνας Καλόγηρου,  με το επίσημο χρίσμα της Ν.Δ,  ανακοίνωσε άλλους 4 υποψήφιους για την Περ. Β. Αιγαίου και εμείς ξεχωρίζουμε την Υποψήφιο για την  Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου,  Αθηνά Γραγρά, με το πλούσιο βιογραφικό όπως αυτό  παρουσιάζεται από το Συνδυασμό.

Στη Φυτογραφία με το Δ.Σ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ, καθιστή πρώτη απο αριστερά.   

  Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου:

 Αθηνά Σαλβαρά- Γραγρά. Συνταξιούχος φαρμακοποιός, απόφοιτος του ΕΚΠΑ. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και από το 1961 ζει και δραστηριοποιείται στη Λήμνο, όπου διατηρούσε ιδιωτικό φαρμακείο επί 35 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον συνταξιούχο οδοντίατρο Γιώργο Γραγρά. Έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά τη μεταπολίτευση στον Δήμο Μύρινας. Επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου. Για δέκα χρόνια ήταν γενικός γραμματέας του περιφερειακού τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση στο νησί. Ίδρυσε και επόπτευσε τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου του Ερυθρού Σταυρού, ενώ μέχρι προσφάτως ήταν η υπεύθυνη φαρμακοποιός του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Λήμνου. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου και πρόσφατα επανεκλέχθηκε.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button