Λήμνος

Με Θεματικες Ομαδες, Κριτικη στη Δημ. Αρχη και ανακοινωση αλλων 14 Υποψηφιων, η Γ. Σ. του Συνδυασμου ΣΥΜΠΑΝ

Με Θεματικες Ομαδες, Κριτικη στη Δημ. Αρχη και ανακοινωση αλλων 14 Υποψηφιων,  η Γ. Σ. του Συνδυασμου ΣΥΜΠΑΝ

Δελτίο Τύπου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Δημοτικού Συνδυασμού, ΣΥΜ.Π.ΑΝ την Κυριακή 17-3-2019 στην Ατσική.
Η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του ΣΥΜ.Π.ΑΝ, Χαριτίνη Φωτοπούλου αφού χαιρέτισε την τρίτη γενική συνέλευση του συνδυασμού, κάλεσε τον κόσμο σε μια ευρεία συσπείρωση χωρίς κομματικές επιταγές, επαγγελματικές στοχεύσεις και εγωιστικές συμπεριφορές.
Τόνισε ότι η Συμμαχία Παλλημνιακής Ανάπτυξης, δεν πρόκειται να συνδιαλλαγεί με κανένα μεγαλοπαράγοντα σε κανένα κλειστό δωμάτιο και ότι όλα γίνονται μέσα στις ανοιχτές-δημοκρατικές διαδικασίες.
Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες στην παρούσα Δημοτική Αρχή για την απραξία της τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ καταδίκασε κάθε προσπάθεια για πρόσκαιρες εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις που απαξιώνουν τον ίδιο το θεσμό.
Κλείνοντας την τοποθέτησή της, δήλωσε:
Με το ΣΥΜ.Π.ΑΝ στη Δημαρχία, ένα πράγμα είναι βέβαιο.
Θα είστε εσείς που θα πρωταγωνιστείτε, και εσείς που θα βλέπετε
το έργο, που ετοιμάσατε οι ίδιοι.
Εγώ, σαν Δήμαρχος ΟΛΩΝ των Λημνιών, θα είμαι ο συντονιστής των προσπαθειών σας.
Η πυξίδα του ΣΥΜ.Π.Αντος σταθερά βαλμένη στο κέντρο της δράσης μας, θα είναι εκεί, για να σηματοδοτεί τη σταθερή τροχιά ανάπτυξης.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΣΥΜ.Π.ΑΝτος θα είναι παρόντες σε κάθε χωριό, σε Ανατολή και Δύση, σε Βορρά και Νότο, σε όλο το νησί και έξω από τα σπίτια τους, έξω από τη βόλεψή τους, όπως κάνουν από την πρώτη στιγμή της ενεργοποίησής τους.

Στη συνέχεια, με έντονο ενδιαφέρον έγιναν οι παρουσιάσεις των εισηγήσεων των Θεματικών Ομάδων, οι οποίες οργανώθηκαν και συντονίστηκαν από ενεργούς πολίτες και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι Θεματικές της Αγροτικής Ανάπτυξης και του Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου, η Επιχειρηματικότητα και ο Τουρισμός, το Περιβάλλον, το Νερό, τα Αδέσποτα ζώα, η Υγεία, η Παιδεία, ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, η Αυτοοργάνωση και η Ομογένεια. Στη συζήτηση που ακολούθησε αναδείχθηκαν νέα θέματα τα οποία θα συμπεριληφθούν στις ήδη υπάρχουσες προτάσεις.
Τέλος, ακολούθησαν ψηφίσματα υπέρ της ίδρυσης ΚΕΠΑ και Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου, υπέρ της επιστροφής της ΔΟΥ, υπέρ της ίδρυσης Πρωτοδικείου και υπέρ της επίσπευσης της συντήρησης του Γυμνασίου Μύρινας η οποία κωλυσιεργεί εδώ και χρόνια, τα οποία ψηφίστηκαν ομόφωνα και θα αποσταλούν στους αρμόδιους φορείς.
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκαν οι επόμενοι 14 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΜ.Π.ΑΝ και ενωμένοι, θα διεκδικήσουν τη νέα Δημοτική Αρχή.
Μύρινα
Κελεσίδης Παντελής
Αρχιτεκτονίδη Ευθυμία-Αλκμήνη
Φράγκος Παναγιώτης
Τσότρας Αθανάσιος
Γιαμαρέλος Ευστράτιος
Σελιανίτης Κωνσταντίνος
Τραμοντάνη Ουρανία
Χατζηαντωνάκης Ευάγγελος

Μούδρο
Παρίσης Βασίλης
Καγκή Μιχαλίτσα
Πιαντές Βασίλης
Κωνσταντίνου Βικτώρια
Αβτζή Φωτεινή του Αντωνίου

Ν.Κούταλη
Ευστράτιος Ευστρατίου του Χαραλάμπους
ΣΗΜΕΙΩΣΗ SITE LIMNOSNEA – ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ – ΕΦΗΜ ΛΗΜΝΟΣ
Θυμίζουμε οτι εχουν ηδη ανακοινωθεί,  προ μηνός,  και οι παρακάτω αναφερόμενοι  ως υποψήφιοι του  Συνδυασμού, ετσι εχουμε μεχρι τωρα 21 ανακοινωμενους Υποψηφιους! ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ  ΕΝΝΔΕΙΚΤΙΚΗ  ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ   :   
 Παναγιώτης Σφυρής, Θεοδοσία Καλημανά, Βλάσης Χατζηχαραλάμπους, Ευθύμιος Παλάντζας, Ευφροσύνη Δομανόγλου, Ιωάννης Κωστομοίρης και Άννα Τοσούνογλου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button