Περιοδικό

Οι δάσκαλοι να αγαπήσουν το έργο τους και οι μαθητές τα βιβλία !

Στη σημερινή μας 28/4 ραδιοφωνική συζήτηση με τον εκπρόσωπο του Συλλόγου των δασκάλων και των Νηπιαγωγών Κ. Μαδυτινό, και τη συμβολική συγκέντρωση που πραγματοποίησαν  αντιδρώντας στο Νομοσχέδιο για την Παιδεία, ένα θέμα με το οποίο διαφωνούν είναι η  εισαγωγή στα νηπιαγωγεία της αγγλικής γλώσσας, γιατι  θεωρούν ότι τα αγγλικά θα πρέπει να ξεκινούν από το Δημοτικό.  Σε αυτό απαντά το παρακάτω σχόλιο  

Κύριε Κοτσαλη καλησπέρα ,

Έτυχε να ακούσω την συζήτηση με των κύριο για τις γλώσσα Αγγλικά στα νηπιαγωγεία.

Ειμαι ένα καλό ζωντανό  παράδειγμα .

Στο σπίτι μεγάλωσα με τα ελληνικά από τους γονείς μου και τα αφρικανικά από την οικιακή βοηθό μας. Όταν ήρθε η ώρα να πάω σε αγγλικό νηπιαγωγείο δεν γνώριζα αγγλικά . Δόξα το Θεό είχα πολύ καλή δασκάλα που είχε παρα πολυ όρεξη να μας μάθει αγγλικά !! Όταν ήρθε η ωρα να πάω στην πρώτη τάξη , γνώριζα 3 γλώσσες και έμαθα άλλες 3 στο δημοτικό !! Η γυναίκα που ειμαι σήμερα,  είναι χάρη σε πολλούς:  κάλους γονείς,  δασκάλους και καθηγητές που είχαν όρεξη να με καλλιεργήσουν ! Όταν αγαπάς και σέβεσαι όλα γίνονται !!

Οι δάσκαλοι να αγαπήσουν το έργο τους και οι μαθητές να αγαπήσουνε τα βιβλία !!

Καλή συνέχεια !

Ο Θεός να μας ευλογήσει όλους.

Δέσποινα Αβρακιώτου

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button