ΕπιλεγμέναΛήμνος

Η Δέσποινα Βανδή στη Λήμνο. Αυτή η 4η φορά θα ειναι αλλιώς!

Η Δέσποινα Βανδή στη Λήμνο, από αύριο Παρασκευή 19/3 και για 3,4 μέρες!

Σκοπός της επίσκεψης είναι η παρουσίαση της Λήμνου σε ένα τηλεοπτικό οδοιπορικό στο νησί, με ιδιαίτερη αναφορά στην Κουζίνα και στα προϊόντα του Νησιού. Για το σκοπό αυτό, μαθαίνουμε, ότι υπάρχει και θα έρθει στη Λήμνο  και ο μάγειρας… της Εκπομπής.

Η Εκπομπή είναι γνώστη με τον τίτλο My Greece,  που την πρόβαλλε το OPEN  και τώρα το MEGA.

Η κυρία Βανδή, που παρουσιάζει την Εκπομπή,  τη γνωρίζει τη Λήμνο, αφού τα προηγούμενα χρόνια έκανε 2 ή 3 συνεχόμενα καλοκαιριά στο Νησί και την πρώτη φορά έμεινε σε σπίτι στο Θάνος, φιλοξενούμενη απο το  Λημνιό  Κουμπάρο της…

Περιμένουμε  σίγουρα κάτι καλό, αφού η Λήμνος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει και προβάλλει η Εκπομπή My Greece και  παίζεται κάθε Σάββατο , Κυριακή 18.40

Η Λημνος στο My Greece αναμένεται να προβληθεί τις επόμενες 2,3 εβδομάδες, και για μας όσο πιο  αργά, προς το Καλοκαίρι, πιο καλά.

Δυστυχώ οι μέρες παραμονής του Συνεργείου με επικεφαλής τη Δ. Βανδή στη Λήμνο, δηλαδή απο αύριο Παρασκευή 19/3  μέχρι Δευτέρα, Τρίτη, ο Καιρός δεν θα είναι ο ιδανικός για εξωτερικά γυρίσματα, “οδοιπορικό” είναι αυτό,   αφού θα έχουμε συννεφιές ίσως και βροχές.

Απο το Mega υπάρχει  η παρακάτω περιγραφή για τη δομή της Εκπομπής την οποία αναλύοντας πιστεύουμε ότι ο  Στέλιος Ρόκκος θα έχει ένα σημαντικό ρόλο  στην εξέλιξη  αυτού του Πολιτιστικού και Γαστρονομικού οδοιπορικού, όπως αναφέρεται…

Περιγραφη

Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής.

Η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί σε κάθε ταξίδι  έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις. Μαζί θα επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, θα γνωρίζουν την ιστορία,  θα ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, θα συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, θα συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες. Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι θα δίνεται… στο πιάτο. Η Δέσποινα Βανδή θα βάζει το μεράκι της σε κάθε συνταγή, θα πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και θα προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους. Και φυσικά η παρέα με γνήσιους, αυθεντικούς ανθρώπους θα αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική «My Greece» εμπειρία.

Το «My Greece» γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από Ελλάδα. Η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!

Στη φωτογραφία η Δ. Βανδή  στη Λημνο το 2016

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button