Ανακοινώσεις

Η Δήμαρχος σε άλλη μια Βασιλόπιτα και στων “Τριών Ιεραρχών”, στο ΕΠΑΛ Μουδρου

Μύρινα, 30 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα παρευρέθηκε χθες, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση του ΕΠΑΛ Μούδρου για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η Δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία, ενώ ειδικά στους μαθητές ευχήθηκε πρόοδο, δύναμη και υπομονή. «Αγαπάμε τα νέα παιδιά και τα θέλουμε κοντά μας», τόνισε η κ. Γεώργα, ενώ σημείωσε ότι η Πολιτεία οφείλει  να διασφαλίζει και να προστατεύει, νομοθετώντας, τα επαγγελματικά τους δικαιώματα. Η Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στην καλή συνεργασία με τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Νικόλαο Ρηγόπουλο, ο οποίος, όπως πρόσθεσε, άμεσα και με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής ενημέρωσε και εγγράφως και προφορικώς για τα θέματα υποδομών του σχολικού κτιρίου.

Σημειώνεται  ότι ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Καφαλτής πραγματοποίησε αυτοψία το προηγούμενο Σάββατο ενώ αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα και η Τεχνική Υπηρεσία, η οποία κατέγραψε λεπτομερώς τις υφιστάμενες ανάγκες, προκειμένου ο Δήμος να προβεί το συντομότερο δυνατό στις απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button