Επιλεγμένα

Η Ελεονορα Γεώργα στο Επαρχείο και τα θέματα ήταν πολλά!

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ – ΓΕΩΡΓΑ ΕΛΕΟΝΟΡΑ

Ακολουθεί δελτίο τύπου για το περιεχόμενο της συνάντησης με τον Έπαρχο Λήμνου σήμερα 4-10-2019.

“Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 η Ελεονώρα Γεώργα και τα μέλη της παράταξης  “ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ” Κάτια Χάρου,Ιωάννα-Ελπίδα Διαματάρη και Αλέξανδρος Καφαλτής πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Έπαρχο Λήμνου κο Άγγελο Βλαττα Λαμπρινό. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Περιφερειακή Αρχή οφείλει να έχει στρατηγικό σχεδιασμό για το νησί μας ,σχεδιασμός που εφαρμοζόμενος θα επαυξήσει την απορρόφηση ευρωπαικών πόρων με σκοπό την υλοποίηση έργων πνοής για τον τόπο μας και τους κατοίκους του.

Στη συζήτηση απασχόλησαν ενδεικτικά ζητήματα όπως το έργο παράκαμψης του Θάνους,η επικαιροποίηση των μελετών του φράγματος Κάσπακα και της λιμνοδεξαμενής Ατσικής,ο επανασχεδιασμός του ειδικού χωροταξικού της περιοχής του Κέρους,η ωρίμανση του έργου του λιμένος Μούδρου.

Προσέτι,συζητήθηκαν θέματα συντήρησης του οδικού δικτύου ,ζητήματα λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας κ.α.

Τονίστηκε ότι Περιφέρεια και Δήμος πρέπει να δουλέψουν μεθοδικά επιδιώκοντας συστηματική και ουσιαστική συνεργασία.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις στη βάση ανάδειξης των αναγκών της Λήμνου,προώθησης ενεργειών από τους αρμοδίους  και επίτευξης λύσεων.”

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button