Επιλεγμένα

Η Eνωση Ξενοδοχων Λήμνου θα είναι εκεί! Τι που; …Εκεί!

Δελτίο Τύπου

“ Lemnos: The island with the unique aura”

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου σας προσκαλεί στο περίπτερο 15 Stand 21 όπου παρουσιάζει το καινούργιο μήνυμα της για φέτος το καλοκαίρι για το νησί μας, στην έκθεση Philoxenia που πραγματοποιείται απο τις 7-10/11/2019 στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου, μέσα απο το μήνυμα της, θέλει να περάσει στους μελλοντικούς μας επισκέπτες , την ανάδειξη των 7 αισθήσεων, όπως η Λήμνος μοναδικά έχει να δώσει. Την όσφρηση με τη μοναδική μυρωδιά του θυμαριού, την αφή μέσα απο το Θαλασσινό αλάτι της Αλυκής, την όραση μέσα απο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στον  Αθωνα, την ακοή μέσα απο τις κουδούνες των προβάτων αλλά και τα γέλια των παιδιών στην θάλασσα, τη γεύση μέσα απο τα υπέροχα κρασιά μας και μέλια μας, την αίσθηση του ήρεμου τοπίου, το όραμα για μοναδικές διακοπές…

Σας περιμένουμε όλους να τα πούμε απο κοντά. Φέτος ,η ¨Ενωση Ξενοδόχων Λήμνου στοχεύει κυρίως σε επαφές με πρακτορεία, ξενοδοχειακές πλατφόρμες και εκπροσώπους απο τη Δανία, το Ισραήλ, της Ρωσία, την Ιταλία, την Ελβετία, προσπαθώντας να αναβαθμίσει το πελατειακό της κοινό. Βέβαια με μια σειρά παράπλευρων επαφών, αναμένεται να δείξουμε την όμορφη δυναμική που ανέπτυξε ο ξενοδοχειακός κλάδος στο νησί μας σε μεγάλο αριθμό  διψασμένων για νέους προορισμούς, τουριστικούς πράκτορες, σε όλα τα καινούργια βιωματικά στοιχεία που έχει το νησί μας. ( Hiking, biking, diving, wedding events, fishing, sailing, surfing και βέβαια υψηλή γαστρονομία)

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου με στελέχη της, ταυτόχρονα θα συμμετέχει και στο περίπτερο του Δήμου Λήμνου, για να βοηθήσει την ανάδειξη της  σχέσης που έχει ο τουρισμός με την υπόλοιπη αλυσσίδα της οικονομίας στο νησί μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για την ΕΞΛ

Στέλιος Α. Μάντζαρης

Πρόεδρος ΔΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button