Επιλεγμένα

Σύσκεψη τη μερα της Ενθρόνισης και τον Υπουργό Υγείας έχει προσκαλέσει ο Έπαρχος Αγγ. Βλάτας

Μια πρόσκληση αυτής της μορφής  του Έπαρχου ,όπως δημοσιεύουμε παρακάτω,   σε μια μέρα  γιορτής μάλιστα, δεν γίνεται χωράς κάποια πρ συνεννόηση.

Αν αυτό υπάρχει τότε  είναι βέβαιο ότι η πρόσκληση του Επάρχου  με την ευκαιρία της Ενθρόνισης του Μητροπολίτης Λήμνου και τη βέβαιη παρουσία  πολλών εκπροσώπων απο διάφορες ανωτέρους Φορείς όπως της  Κυβέρνησης  κλπ

Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να συζητηθούν σε ανώτερο επίπεδο τα προβλήματα της Λήμνου και δη του Νοσοκομείου…

Παντως γενικώς η ενασχόλησης και προώθηση των προβλημάτων της Λημνου δεν πρέπει είναι κάτι  περιστασιακό όπως τώρα  με την ευκαιρία της Ενθρόνισης

Ο Επαρχος ο κ Άγγελος Βλάτας – Λαμπρινός εκτός απο την  πρόσκληση για τη Σύσκεψη, με  ανακοίνωση του μας κάνει γνωστό ότι εχει καλεσει  να έρθει   στη Λήμνο ο Υπουργός Υγείας  κ. Κικίλιας και να  δώσει επι τόπου λύσεις ..

ΟΙ ανακοινώσεις του Επαρχείου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή  την παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, Βουλευτών Νομού Λέσβου, του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, του Δημάρχου Λήμνου και της Δημάρχου Αγίου Ευστρατίου στην  ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου Γ’  που θα πραγματοποιηθεί  στη Λήμνο στις 14 Νοεμβρίου 2019, ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος  Βλάττας- Λαμπρινός τους  προσκάλεσε  σε σύσκεψη, προκειμένου να  συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών μας, όπως οι δομές υγείας, οι συγκοινωνίες και η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μύρινα, 7 Νοεμβρίου  2019

Ο Έπαρχος Λήμνου Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός  έχει καλέσει  τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια να επισκεφτεί τη Λήμνο,  προκειμένου να ενημερωθεί  από τους τοπικούς φορείς των νησιών μας  για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας  Λήμνος και  Άγιος Ευστράτιος, σχετικά με τις δομές υγείας όπως η υποστελέχωση    του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Λήμνου.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button