ΕπιλεγμέναΛήμνος

Οι επιβάτες δεν ειδοποιήθηκαν, κάποιοι όμως “αυτοπεριορίστηκαν”.

Όλα τα κανάλια είχαν για θέμα τη Λήμνο με το “Νήσος Μύκονος” που παραμένει εδώ σε καραντίνα. Τα γεγονότα είναι γνωστά, το πρωί πολλοί επιβάτες του πλοίου μίλησαν στο MEGA, στο OPEN και σε διάφορα άλλα κανάλια κι αργότερα ο Δήμαρχος της Λήμνου μίλησε στο ALPHA δίνοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για ότι συμβαίνει στη Λήμνο σήμερα.
Από το Ράδιο Άλφα είχαμε μαρτυρίες ανθρώπων που ταξίδευαν με το πλοίο και μας ανέφεραν όλα τα περιστατικά που συνέβησαν από τα ξημερώματα της Πέμπτης μεταξύ Καβάλας και Λήμνου.
Είναι σημαντικό ότι τα άτομα που μας μίλησαν από μόνα τους αυτοπεριορίστηκαν μένοντας στο σπίτι τους με δική τους πρωτοβουλία. Από τις συζητήσεις αυτές βγήκε το συμπέρασμα ότι δεν ειδοποιήθηκαν από τα κινητά τους ο καθένας ξεχωριστά ως επιβάτες, αλλά έμαθαν τα γεγονότα από τις τηλεοράσεις.
Σε λίγο στη 1 η ώρα το μεσημέρι θα έχουμε ακόμη μια παρουσία στα κανάλια, συγκεκριμένα στο ΕΤ3, όπου θα μιλήσει ο Ψυχολόγος Πέτρος Κεχαγιάς, ο οποίος ήταν επιβάτης του πλοίου και ο οποίος μίλησε νωρίτερα στο Ράδιο Άλφα.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button