Λήμνος

Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΠΕΣΕ ΑΛΛΑ…

Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΠΕΣΕ ΑΛΛΑ...

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Η πρόσκληση για τη συνδιοργάνωση κοινής εκδήλωσης στάλθηκε σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους της Λήμνου, τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και τους Βουλευτές του νομού, την περασμένη βδομάδα. Οι συνυποψήφιοι Δήμαρχοι, δυστυχώς δεν την αποδέχτηκαν «γιατί βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο». Εμείς πιστεύουμε ότι η προεκλογική περίοδος είναι η καταλληλότερη για ζυμώσεις, αποφάσεις και κοινές πρακτικές.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σας καλέσουμε ΕΜΕΙΣ να δείξετε με τη συμμετοχή και την στάση σας, ότι συμφωνείτε στη Δημιουργία ενός Παλλημνιακού  Ενωμένου Μετώπου για το κοινό συμφέρον ΟΛΩΝ μας. Δεν έχουμε περιθώρια για μοναχικές πορείες, που  θα ξεπεραστούν από την απλή αναλογική, με τις εκλογές.

Ελάτε ΟΛΟΙ  με τις οικογένειές σας, χωρίς καμία δέσμευση για την ψήφο σας.

Δώστε το παρόν σε ένα κάλεσμα για την Ενωμένη Λήμνο.

Γίνετε πρωταγωνιστές της Γιορτής , που σήμερα ή αύριο, θα καθιερωθεί στον τόπο μας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν -ισότιμα- όσοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες, δηλώσουν συμμετοχή.

Χαριτίνη Φωτοπούλου

Εκλεγμένη Υποψήφια Δήμαρχος Λήμνου

 

ΚΑΛΕΣΜΑ σε μια διαφορετική κοινή  Προεκλογική συγκέντρωση

Καλούμε

όλες και όλους τους συμπολίτες μας, τους επικεφαλής και τους υποψηφίους συμβούλους όλων των συνδυασμών για τον Δήμο Λήμνου αλλά και για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τους Βουλευτές του νομού Λέσβου, σε μια ανοιχτή γιορτή για την Λήμνο μας, στην Πλατεία Υψιπύλης, το Σάββατο, 18 Μαΐου και  19:30 μ.μ.

 Μια γιορτή που θα σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου και θα αποτελέσει την αφετηρία μιας παράδοσης, που θα θεσμοθετήσουμε σαν Νέα Δημοτική Αρχή.

Η ετήσια αυτή γιορτή, έχει  σκοπό την συνένωση όλων μας σε έναν κοινό στόχο, την στήριξη και  ανόρθωση της πραγματικής μας οικονομίας, με τις δικές μας δυνάμεις.

Η Λήμνος μας είναι ένας μοναδικός τόπος, εμποτισμένος από την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό, μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό κάλλος και μια εύφορη γη, με παραγωγούς μοναδικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων της μητέρας Γης. Να στηρίξουμε πρωτοβουλίες και δράσεις για την ποιοτική πιστοποίηση, επεξεργασία, συσκευασία και προώθηση τελικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Το νησί μας έχει σε αφθονία τον αναγκαίο υποκειμενικό παράγοντα, που στηριγμένο σε εξωστρέφεια, μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει τον δικό του κομβικό και ιδιαίτερο ρόλο στη διεθνή τουριστική αγορά.

Στο συλλογικό μας πλαίσιο για την ανάπτυξη του τόπου μας, με σεβασμό στο περιβάλλον, σας καλούμε όλες και όλους, να λάβετε ενεργό ρόλο.

Όλα τα παραπάνω είναι κοινά στα προγράμματα των Δημοτικών Συνδυασμών του νησιού. Χωρίς κομματικές αποχρώσεις, χωρίς διακρίσεις, χωρίς μικροψυχία και παρωπίδες.

 Ας είμαστε όλοι εκεί. Ενωμένοι. ‘Ένα δίκτυο Πολιτών μαζί με τους δημοτικούς εκπροσώπους τους, με κοινό όραμα, ταγμένοι την υπηρεσία αυτού του τόπου.

Για εμάς και τα παιδιά μας. Να είναι αυτή η πρώτη μας γιορτή.  Να είναι το επισφράγισμα των προεκλογικών δεσμεύσεων όλων μας, ότι κάθε χρόνο την Τρίτη Κυριακή του Μάη, θα είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι, για τον τόπο που αγαπάμε μέσα από την καρδιά μας, που είναι το κοινό μας σπίτι στον κόσμο.

Ας κοιτάξουμε σήμερα ο ένας τον άλλον στα μάτια και ας μοιραστούμε το αύριο με αφετηρία αυτήν την γιορτή, σε μια νέα πραγματικά ανθρώπινη εποχή για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για όλους μαζί.

Χαριτίνη Φωτοπούλου

Εκλεγμένη Υποψήφια Δήμαρχος Λήμνου

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button