Λήμνος

Οι Λακκούβες και ο Δήμος… Πάνε μαζί;

Λακκούβες στη Μύρινα; υπάρχουν  και είναι πολλές, πολύ περισσότερες  απο κάποιον πανελλαδικό μέσο όρο, αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Παντα οι λακκούβες είναι θέμα  διαμαρτυριών καθως σημερα πια οι περισσότεροι κυκλοφορούν με τροχοφόρα.  Τρύπιες εδώ,  τρύπες  εκεί και τρύπες παραπέρα… στο δρομο απο τη Σουμπρα μεχρι το Παρκο Ανδρωνίου.

Αυτά τα περίπου 200 μετρα είναι φθαρμένα, είναι σκαμμένα,  είναι  ξεχαρβαλωμένα μπαλώματα. Και το  ερώτημα ολων είναι γιατί δεν  κλείνουν  το  δρόμο όπως  εγινε με την πλατεία ΚΤΕΛ  για να κλείσουν και τις τρύπες αυτές απο ένα δρομο μεγαλης κυκλοφοριας που έγινε δείγμα  Δημοτικής ανεπάρκειας, αδιαφορίας  ή κάτι τέτοιο, τέλος  πάντων;

Οι Δημότες,  αυτοι που περνουν  καθημερινα απο αυτόν τον  “βομβαρδισμένο” δρόμο καθημερινά με αυτοκίνητα,  μηχανάκια και ειδικα με ποδηλατο διαμαρτυρονται εκενευριζοντα και καληγουν  σε μας, στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, “πες κατι” μην τους αφήνεις” καποιοι είναι και πιο επιθετικού  σε βαθμό να ακούμε εμεις τα “λόγια” !

Να κανει λοιπον ο Δημος το καθηκον του,  που ειδικα σε αυτό το δρόμο το αμέλησε μια ολόκληρη 5ετη  Θητεία.  Ελπίζουμε στη δεύτερη και μάλιστα,  βλέποντας  κανείς την  επισυναπτόμενη φωτογραφία καταλαβαίνει ότι είναι τόσα τα σημεία,  που μια πλήρης “ελαφρά”  ασφαλτόστρωση είναι αναγκαία.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button