Επίκαιρα

Η πιο μεγάλη εθελοντική Ομάδα μεγαλουργεί και σε συνθήκες εγκλεισμού

Ο δικός μας,  με αναρτήσεις και παλιότερα εκπομπές  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  Θόδωρος  Δημητριάδης,  που όταν ζούσε εδώ  πάλι με εθελοντικές  δράσεις  ήταν “μπλεγμένος”, τώρα συνεχίζει  στην Πατρίδα του,  την Κατερίνη.
Τέτοια εποχη,  τα προηγούμενα χρόνια,  είχαν οργανώσει,  με την πολυπληθή Εθελοντική τους Ομαδα,  στο Χώρο τους,  το Μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό,  πανελλαδικά.
Φέτος, τη χρονιά της πανδημίας  και των εγκλεισμένων,   βρήκαν διεξοδο στον  εθελοντικό τους ζήλο! Το παρακάτω σημείωμα  του Θόδωρου  ενημερώνει για την φετινή τηλεοπτική και διαδικτυακή τους  χριστουγεννιάτικη δράση. Ο ίδιος (φωτογραφία)  εμφανίζεται σε παραμύθια,   όπως παρακάτω περιγράφεται:    
Καθημερινά από 17 Δεκεμβρίου μέχρι 30 Δεκεμβρίου η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας μέσω του τηλεοπτικού καναλιού ΔΙΟΝ TV και μέσω Ιντερνέτ (ιστοσελίδα www.otoposmou.gr) μεταδίδει ζωντανά ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, διάρκειας περίπου 1 1/2 – 2 ωρών κάθε μέρα στις 7 το βράδυ.
Περιλαμβάνει αφηγήσεις παραμυθιών, κατασκευές, κάποιο ολιγομελές μουσικό συγκρότημα, συνεντεύξεις με εθελοντές, αερόστατα και μουσική από δίσκους βινιλίου.

Στέλνω το video από το χτεσινό (24 Δεκεμβρίου) πρόγραμμα, το οποίο ξεκινάει με 3 παραμύθια, από τον Αη-Βασίλη και τον Θόδωρο Δημητριάδη:

Τα παραμύθια, θα τα βρειτε στο 11,30 λεπτό  του video (Αη-Βασίλης) και στο 18.20 (Θόδωρος Δημητριάδης).
Η διεύθυνση για θέαση στο p/c :    https://youtu.be/EyqvF3MeOxA

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button