Λήμνος

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΟΡΤΗ !

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΟΡΤΗ !

Δελτίο Τύπου

Με την εντυπωσιακή συμμετοχή φίλων του κινηματογράφου πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 4 Μαρτίου 2019, η προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Λήμνου, στην οποία τιμήθηκαν οι γυναίκες και οι αγώνες τους για ισότητα και αξιοπρέπεια.

200 φίλες και φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Λήμνου και του Λυκείου Ελληνίδων Λήμνου παρακολούθησαν με συγκίνηση την ταινία «Πηγή Γυναικών», μια σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά της αριστοφανικής Λυσιστράτης, που αποτέλεσε την επιλογή της Κινηματογραφικής Λέσχης Λήμνου για την τρέχουσα εβδομάδα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μέσα από την αλληγορία που έστησε κινηματογραφικά ο Ράντου Μιχαλεάνου, τον συλλογικό αγώνα των γυναικών για τη διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής, ενάντια σε απαρχαιωμένες αντιλήψεις, διακρίσεις και κοινωνικές αδικίες.

Στις γυναίκες σινεφίλ, που γέμισαν ασφυκτικά την κινηματογραφική αίθουσα του Μαρούλα, προσφέρθηκε στην είσοδο του Κινηματογράφου ένα λευκό τριαντάφυλλο, ως ένδειξη τιμής για την προσφορά τους στην ζωή του τόπου, για την καθημερινή τους μαχητικότητα και την στήριξη και την αγάπη που προσφέρουν απλόχερα.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Λήμνου ευχαριστεί θερμά το Λύκειο Ελληνίδων-Παράρτημα Λήμνου για την άψογη συνεργασία, καθώς και τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου για την παραχώρηση του Μαρούλα και τη συνολική του στήριξη στην προσπάθειά μας να μεταφέρουμε τη μαγεία του Κινηματογράφου σε όλους τους κατοίκους της Λήμνου.

Από την Κινηματογραφική Λέσχη Λήμνου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button