ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Ικανοποίηση του Συλλόγου Αιμοδοτών Λημνου από την συμμετοχή. Να τι Ανακοίνωσαν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΏΝ ΑΙΜΟΔΟΤΏΝ ΛΗΜΝΟΥ

Με το τέλος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία  ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της αγαπημένης μας προέδρου κας Αθηνάς Γραγρά, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου ” Ο Άγιος Παντελεήμων”, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη του, για τη μαζική  προσέλευσή τους και την εξαιρετική, ανιδιοτελή, για ακόμη φορά, προσφορά σε φιάλες ζωής!

Επίσης, θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό της κινητής μονάδας του νοσοκομείου “Αμαλίας Φλέμινγκ”,

τον διοικητή και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, που στηρίζουν υλικά κι ηθικά κάθε εκδήλωσή μας, τις εθελόντριες/ες του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Λήμνου, οι οποίες/οι είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι τους ζητήσουμε, καθώς και τους φίλους του συλλόγου, όπως την κα Ελένη Ρούφου, την κα Μαρίτα Κουρουνιώτου, τον κο Νίκο Μπογιατζόγλου, και τη σπουδάστρια του ΙΕΚ νοσηλευτικής Αγγελική Ντίνου, οι οποίοι μας βοήθησαν για την επιτυχία κι αυτής της αιμοδοσίας. Ακόμη, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής τους κ. Τάντο Κώστα, Παναγιώτη Καραφιλίπου, Κακαλή Δημήτρη και κα  Γιαλούρη Γιασεμή για την ομαλή διεκπεραίωση των αρχαιρεσιών του συλλόγου.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μητροπολίτη μας Σεβασμιότατο κ.κ. Ιερόθεο, για την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας, στην οποία διεξήχθη κι αυτή η εθελοντική αιμοδοσία, για την αγάπη και τις ευλογίες του.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τα νέα παιδιά -ήταν πάρα πολλά, τα οποία για πρώτη φορά συμμετείχαν σε εκδήλωσή μας, δείχνοντας ότι η νεολαία ενδιαφέρεται και προσφέρει έμπρακτα στην εθελοντική αιμοδοσία κι ότι ο εθελοντισμός κατά επέκταση, βρίσκει άξιους συνεχιστές στα πρόσωπά τους.

Ακόμη τον Δήμο Λήμνου για την γραφική ύλη, αφίσες κι άλλα έντυπα, που μας προμηθεύει.

Καλή δύναμη και καλή  αντάμωση στην αιμοδοσία του Ιουλίου…,

Καλές γιορτές και καλό Πάσχα,

με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.

LimnosNea.gr – Φωτογραφία: μερική άποψη,  3 κρεβάτια από τα 8 της πρόσφατης Αιμοδοσίας !

 

 

 

 

LimnosNea.gr

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button