Απόψεις

ΙΜΒΡΟΣ: Ανθίζει μέσα στα Σχολεία της. Εντυπώσεις από μια επισκεψη

 Ίμβρος ανθίζει μέσα στα σχολεία της

 Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου βρέθηκα στην Ίμβρο, για να δω από κοντά την προσπάθεια που γίνεται από Ίμβριους γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς, να αναστήσουν ένα πολύπαθο νησί.

Αυτό που είδα ήταν  συγκινητικό και ελπιδοφόρο αφού περνάει μέσα από την εκπαίδευση και τον πολιτισμό  και συμμετέχει όλη η κοινωνία της Ίμβρου.

Υπάρχει  ένα νηπιαγωγείο και ένα δημοτικό, στο χωριό  Αγιοι Θεόδωροι, με 13 παιδιά και ένα γυμνάσιο και ένα λύκειο, στο χωριό Αγρίδια, με 35 μαθητές.

Το κτήριο που στεγάζεται σήμερα το γυμνάσιο-λύκειο, ήταν ένα παλιό ερειπωμένο κτήριο, ενώ τώρα είναι ένα πανέμορφο σχολείο με αίθουσες αστροφυσικής, ζωγραφικής, πληροφορικής-ρομποτικής ενώ στην μεγάλη αυλή που διαθέτει υπάρχει πέτρινο θέατρο και σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5Χ5.

Νομίζω ότι έχουμε υποχρέωση να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια γιατί  αφορά όλους μας.

 Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Κώστας Δώρας

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE:  ΛΗΜΝΟΣ ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ – LimnosNea.gr                                      Κάνουμε  μια προσπάθεια να φτάσουμε σε πολύ κόσμο,  καθώς πρόσφατα έχουμε ανανεωθεί με μια έγκυρη, προσεκτική και σύγχρονη  σελίδα.                                                                                  ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ,  ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ,  ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ !!!

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button