Απόψεις

Ισχυρή Λημνος: Αναφορά στα προβλήματα καθως ξεκινά η Σχολική Χρονιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/9/2023

Σήμερα θα έπρεπε να ήταν η μέρα που θα ευχόμασταν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά. Η μόρφωση των παιδιών μας είναι αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τόσο το προσωπικό μέλλον τους, όσο και το μέλλον μας ως κοινωνία.

Όμως, η παράταξη “ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ” αφουγκραζόμενοι μια συγκεκριμένη μερίδα μικρών μαθητών επιλέγει να αναφερθεί σε αυτούς.

Λάβαμε το απεγνωσμένο μήνυμα των εκπαιδευτικών του ειδικού σχολείου της Καλλιθέας που παρακαλούν αυτήν την φορά, ΟΧΙ για καλύτερες αίθουσες, ΟΧΙ για την επισκευή της αίθουσας “Δούκας Παλιολόγος”, αλλά απλώς για μια αίθουσα προκάτ, προκειμένου να μπορέσουν να στεγασθούν. Το 2023 στην Λήμνο, συνεχίζουμε να αναζητούμε το αυτονόητο. Όταν κάποιοι διαφημίζουν εκπαίδευση με διαδραστικούς πίνακες, στο νησί μας, μας μαθαίνουν να παρακαλούμε για μια αίθουσα προκάτ.

Πέραν από την υλικοτεχνική αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, την οποία οφείλει κάθε δημοτική αρχή που σέβεται τον εαυτό της να υλοποιεί, η παράταξή μας ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να σταθεί με όλους τους τρόπους δίπλα στα δύο ειδικά σχολεία της Λήμνου, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button