Περιοδικό

Ιστορίες εγκλεισμού – Διαγωνισμός ποίησης και διηγήματος

Θα χυθούν τόνοι μελάνης από τα παγκόσμια μυαλά για να περιγράψουν, να αναφερθούν στην φοβερή εμπειρία που βιώνουμε, του ανελέητου ιού και εγκλεισμού. Εδώ σας γνωστοποιώ αυτό το site του διαγωνισμού, που μπορεί να σας ενδιαφέρει, για να εκφραστείτε με ποίηση ή διήγημα για όσα σκέπτεστε, προβληματίζεστε και νοιώθετε, στέλνοντας την συμμετοχή σας.
Νίτσα Δώρα

Ιστορίες εγκλεισμού και κορονoϊού – Διαγωνισμός ποίησης και διηγήματος από το Ατέχνως

Η πανδημία του κοροναϊού και την ώρα που μένουμε στο σπίτι, επηρεάζει την καθημερινότητα μας, τις οικογενειακές, διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μας, την πολιτική και την οικονομία καθώς αναθεωρεί βεβαιότητες χρόνων ενώ την ίδια ώρα στα νοσοκομεία της χώρα μας και διεθνώς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι θεματοφύλακες της δημόσιας υγείας, δίνουν τον μεγάλο αγώνα για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Αυτή την περίοδο αναπόφευκτα γεννιούνται ιδέες, σκέψεις και προβληματισμοί σε όλους και όλες μας. Με αφορμή όλα τα παραπάνω οι εκδόσεις Ατέχνως αποφάσισαν να διοργανώσουν διαγωνισμό ποίησης και διηγήματος με θέμα “Ιστορίες εγκλεισμού και κοροναϊού” δίνοντας τη δυνατότητα να εκφραστούν όλες αυτές οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί.

Διαγωνισμός διηγήματος και ποίησης: Ιστορίες εγκλεισμού την εποχή του κοροναϊού.
Επικαιρότητα

Το Atexnos σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ατέχνως προκηρύσσουν διαγωνισμό ποίησης και διηγήματος με θέμα «Ιστορίες εγκλεισμού την εποχή του κοροναϊού».

diagonismosΌλες οι συμμετοχές θα δημοσιεύονται στο atexnos.gr και τα πέντε καλύτερα ποιήματα όπως και τα τρία καλύτερα διηγήματα, θα συμπεριληφθούν σε έντυπη έκδοση – συλλογή, η οποία θα κυκλοφορήσει με την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Προϋποθέσεις:

Οι συμμετοχές θα είναι επώνυμες. Η δημοσίευση όμως είτε στο site είτε στη συλλογή μπορεί να γίνει με τη χρήση ψευδωνύμου.
Οι συμμετοχές θα πρέπει να είναι πρωτότυπες. Δε θα πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε διαδικτυακό ή έντυπο μέσο. Όπως επίσης δε θα δημοσιευτούν μέχρι την κρίση των συμμετοχών
Η έκταση των διηγημάτων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 1.200 λέξεις. Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει μέχρι και 2 διηγήματα, είτε με ταυτόχρονη αποστολή είτε σε διαφορετικό χρόνο
Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει από 1-5 ποιήματα, είτε μαζί είτε σε διαφορετικό χρόνο.
Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής η 30η Απριλίου ή οποία μπορεί να παραταθεί. Η παράταση θα εξαρτηθεί από την άρση των περιοριστικών μέτρων.
Οι συμμετοχές μπορούν να αποστέλλονται στα εξής email: atexnos.gr@gmail.com – ekdoseisatexnos@gmail.com. Σε περίπτωση αδυναμίας ή απροθυμίας με email επικοινωνήστε με το 6979795057

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button