Περιοδικό

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ – Το εξοχικό

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ – Το εξοχικό

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Όλους τους μήνες της καραντίνας εδώ κι ενάμισι χρόνο με την απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού, η αγωνία όσων έχουν εξοχικό και δεν μπορούσαν να πάνε σ’ αυτό, ήταν σε τι κατάσταση να ήταν, μήπως έσπασε από την παγωνιά κάποιος σωλήνας, μήπως πλημμύρισε από τη βροχή, εάν ξεράθηκαν απότιστα τα λουλούδια και τα δέντρα, μήπως μπήκαν διαρρήκτες κλπ.

Πάντως, όπως διαβάζω στις ειδήσεις, καμία σχέση με όλα αυτά δεν έχει η περίπτωση της πολυτελούς τετραώροφης βίλας μιας Ρωσίδας χήρας ενός πολύ πλούσιου Ρώσου έξω από το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία – όπως κατήγγειλε στην αστυνομία – όταν μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού πήγε στη βίλα – βρήκε ότι είχε γίνει διάρρηξη και ότι έλειπε το χρηματοκιβώτιο με ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ.

 

Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιες αγωνίες για το δικό μου φτωχικό εξοχικό.

Όπως με συμβούλεψε ένας φίλος, αφήνω σε εμφανές σημείο για τους πιθανούς διαρρήκτες 100 ευρώ, για να τα βρουν αμέσως, να τα πάρουν και να μη μού το κάνουν άνω-κάτω ψάχνοντας.

Αφήνω κι ένα σημείωμα:

«Πάρτε αυτά τα 100 ευρώ, κι ένα μπουκάλι τσίπουρο. Δεν έχει κάτι άλλο κρυμμένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Καλή σας μέρα»!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button