ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Σσσ… Ησυχία, γράφουν τα παιδιά ! Αλλαγές Κυκλοφορίας στη Λ. Δημοκρατίας

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Μύρινα  11 Ιουνίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

             Λόγω διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων, για το διάστημα από 14 Ιουνίου έως και 28 Ιουνίου 2021, θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λεωφόρο Δημοκρατίας (στο σημείο όπου στεγάζονται τα κτίρια του ΓΕΛ Μύρινας και ΕΠΑΛ Μύρινας), προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων,  να επιτυγχάνεται ο επαρκής φυσικός αερισμός, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, καθώς και η συγκέντρωση  της σκέψης των μαθητών

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί θα πρέπει να αποφεύγουν την κυκλοφορία στην Λεωφόρο Δημοκρατίας (από τις 08.30΄ π.μ. έως 12.30΄μ.μ) από το σημείο επί της καθέτου Μητροπολίτη Ιωακείμ – έως το σημείο επί της καθέτου Μπότσαρη. Τα οχήματα κινούμενα από το λιμάνι της Μύρινας θα στρίβουν δεξιά από την οδό Μπότσαρη και θα ακολουθούν την οδό Κοραή και Καϊλή (Πλησίον ΔΕΔΔΗΕ) ή θα ακολουθούν τον δρόμο προς Αμυγδαλιές και έξοδο εκκοκκιστήριο. Τα οχήματα προερχόμενα από Επαρχείο προς Λιμάνι θα  κυκλοφορούν με τις οδηγίες των τροχονόμων και υπευθύνων υπαλλήλων του Δήμου που θα βρίσκονται στο ανωτέρω σημείο .

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών και των πεζών και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button