ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Ήταν μια μεγάλη Συναυλία με ιστορικές αναφορές και ποιότητα !

Ηταν σωστά οργανωμένη με πολλά  ποιοτικά στοιχεία   η Εκδήλωση της Ι. Μ. Λήμνου στην Αυλή του Γυμνασίου Μύρινας,  με βασικό παράγοντα την Εκκλησιαστική Χορωδία  της Ι. Μ. Φθιώτιδος,  που βρέθηκε στη Λήμνο με μεγάλη  αποστολή και  επικεφαλής το Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Ήταν αφιερωμένη η συναυλία  στα 100 χρόνια απο τη Μικρασιάτικη  Καταστροφή με τραγούδια της Ανατολης  απο τη Χορωδία .

Η τοπική Χορευτική Ομάδα  ΧΟΛ ΗΦΑΙΣΤΟΣ  πήρε μέρος για να συμπληρώσει την εκδήλωση  η οποία ήταν και η πρώτη του φετινού Καλοκαιριού.

Όλα αυτά με την ευκαιρία της Γιορτής του Αγίου Πνεύματος,  με την Μητροπολιτική Εκκλησία της Λήμνου, την Αγία Τριάδα,  να γιορτάζει και πανηγυρίζει  για πρώτη φορά με τέτοιον  τρόπο,  με μια Συναυλία,  την όποια παρακολούθησε  πλήθος κόσμου.

Σύσσωμες ήταν οι Αρχές του Τοπου,  ο Έπαρχος, ο Δήμαρχος,   μέλη του Δημ. Συμβουλίου, οι Στρατιωτικός Αρχές και ο Κλήρος .

Βεβαία ξεχώριζε η παρουσία του Μητροπολίτη  Φθιώτιδος, επικεφαλής της μεγάλης Αποστολής, την οποία ακολούθησε τηλεοπτικό συνεργείο από το γνωστό κανάλι ΣΤΑΡ Λαμίας,  που μετέδωσε ζωντανά τις εκδηλώσεις  εορτασμού για τη μέρα του Αγίου Πνεύματος !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button