Λήμνος

Ήταν τα πορτοκάλια της διανομής “για τα γουρούνια”; Η δική μας απάντηση στο ερώτημά..

Η ακροάτρια του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ ήταν  κάθετη για τα πορτοκάλια της διανομής. Ήταν από χωριό και σήμερα 15/2  της πήγαν  μια  σακούλα με πορτοκάλια γύρω στα 3,5 κιλά,  μου είπε. Αλλά το θέμα της ήταν  η ποιότητα. Για τα γουρούνια, μου είπε, ήταν.

Επειδή και εγώ είχα  μια αρνητική γνώμη αλλά όχι ως  εκεί, ως τα “γουρούνια”,  ρώτησα το εύλογο:  γιατί;   Μου είπε ότι  στη σακούλα που πήρε είχε και σάπια. Οπότε δικαιολογημένος ο χαρακτηρισμούς της…

Εχτες στη διανομή της Μύρινας όσοι έσπευσαν να πάρουν πορτοκάλια τα διάλεγαν μέσα απο τις χάρτινες κούτες και ετσι απέφυγαν τα  σάπια  αλλά οπωσδήποτε ήταν ποιοτικά υποβαθμισμένα.  μικρά και στεγνωμένα .

Και επειδή τα πορτοκάλια μοιράζονται δωρεάν  μεν όμως εμεις τα πληρώνουμε δε,  καλό θα είναι απο το Υπουργείο  που τα αγόρασε για να ενισχύσει τους παραγωγούς του Άργους, όπως γράφτηκε, να ελέγχουν τι αγοράζουν γιατι αυτή κακή ποιότητα  πάει  να γίνει καθεστώς!   Όλοι θυμούνται μια  ανάλογη προηγούμενη διανομή με αχλάδια,  που ήταν όχι για τα γουρούνα αλλά για πετροβόλημα !

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button