Ανακοινώσεις

Πρόσκληση εγγραφής στο ΚΗΦΗ του Δημου

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

Μύρινα 14/02/2022

Αριθ. Πρωτ.92

 

          Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας

Και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου

ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Λήμνου»

Προσκαλεί

τους ωφελούμενους (άτομα που μπορούν και δικαιούνται να τους παρέχονται υπηρεσίες από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) να καταθέσουν αίτηση και δικαιολογητικά εγγραφής τους  στο ΚΗΦΗ Δήμου Λήμνου.

Το Κ.Η.Φ.Η. Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ημερήσιας φιλοξενίας σε  ηλικιωμένα άτομα, μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια, κλπ). Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν στην νοσηλεία, ανάπαυση, αναψυχή και στη σίτισή των άμεσα ωφελουμένων.

 

 

Υποβολή «Αίτηση συμμετοχής»

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναιι επτά (7) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης σε ημερήσια εφημερίδα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email του ΝΠΔΔ dlimnou.okpa@gmail.com ή στο email της Δομής Κ.Η.Φ.Η. dlimnou.khfh@gmail.com Στην περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αποστολή της αίτησης με τους προαναφερόμενους τρόπους αυτή μπορεί να κατατεθεί με αυτοπρόσωπη παρουσία  κατόπιν προγραμματισμένου  ραντεβού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, Σαρρή 1 Κτίριο Σαχτούρη Μύρινα.

Υπεύθυνη για την παραλαβή των αιτήσεων ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Κωνστάντιου Ηλέκτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κ.Η.Φ.Η. Λήμνου, τηλέφωνο 2254091650 ή  στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, Σαρρή 1, τηλέφωνο 2254025525.

 

 

Διάθεση αίτησης και λοιπών εντύπων

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με την αίτηση συμμετοχής και τις υπεύθυνες δηλώσεις που απαιτούνται, θα διατίθενται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου www.limnos.gov.gr καθώς και από τις παρακάτω διευθύνσεις:

  • Για την Δημοτική Ενότητα Μύρινας, στο γραφείο του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, Σαρρή 1 Κτίριο Σαχτούρη Ρωμέικος Γιαλός .
  • Για την Δημοτική Ενότητα Μούδρου, στο πρώην Δημοτικό κατάστημα Μούδρου και στα ΚΕΠ Κοντοπουλίου,
  • Για την Δημοτική Ενότητα Κούταλης, στα ΚΕΠ Κοντιά και
  • Για την Δημοτική Ενότητα Ατσικής, στα ΚΕΠ Ατσικής.

Δικαιολογητικά συμμετοχής

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με την «Αίτηση συμμετοχής» τους, θα υποβάλλουν αντίγραφα των παρακάτω δικαιολογητικών :

α) Aντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Εάν οι ωφελούμενοι/ες είναι αλλοδαποί από τρίτες χώρες απαιτείται και άδεια διαμονής σε ισχύ. Εάν είναι έλληνες Ομογενείς απαιτείται αντίγραφο ταυτότητας Ομογενούς.

β) Εκτύπωση εκκαθαριστικού σημειώματος ή αντίγραφο αυτού για το οικονομικό έτος 2021(δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2020 έως 31/12/2020).

γ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

δ) Γνωμάτευση Θεράποντος Ιατρού, από την οποία να προκύπτει αν ο/η ωφελούμενος/η   είναι πλήρως, μερικώς ή μη αυτοεξυπηρετούμενος (κινητικά – νοητικά – ψυχικά)

ε) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/΄86 του ωφελούμενου, ότι δεν λαμβάνει υπηρεσίες από άλλο Κέντρο.

LimnosNea.gr  Φωτογραφία Αρχείου, του 2018, του ΚΗΦΗ στα Καμίνια !

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button