ΕπιλεγμέναΛήμνος

“Καλως το και ας άργησε” καταντήσαμε… Η Κύμη η Λυση!

Το ΠΗΓΑΣΟΣ κατάντησε αγιάτρευτη πληγή στα δρομολόγια του Λαυρίου. Είναι συνεχώς καθυστερημένο κατά 4 ώρες και η καθυστέρηση αυτή ανακοινώνεται απο το τοπικό Πρακτορείο, όμως όπως διαπιστώνουμε πολλές φορές καθυστερεί και στην ανακοινωμένη αναχώρηση ή άφιξη … Καθυστέρηση επι της καθυστερήσεως, δηλαδή ! Και αυτό συμβαίνει σε όλα τα δρομολόγια του Αυγούστου…
Η ανακοινωμένη καθυστερημένη αναχώρηση του πλοίου για το δρομολόγιο του Σαββάτου μέσω Μεστών (κόλαση) είναι 6 ώρες!
Έχουμε όπως ανακοινώθηκε: Σαβ. 31/8/19 αναχώρηση 18.00 αντί 12.00 (μέσω Μεστών) άφιξη στη Λήμνο 06.30 = 12.30 διάρκεια ταξιδιού (κόλαση), που ως συνήθως θα είναι 14 ώρες.
Κάθε χρόνο, αλλά φέτος περισσότερο, απο μαρτυρίες που έχουμε αρκετοί επιβάτες απο Αθήνα, Πάτρα κλπ, προτιμούν να ανέβουν Καβάλα και να έρθουν από εκεί για Λήμνο σε 3,5 ώρες.
Είναι διαπιστωμένο απο έρευνες ότι ο επιβάτης δεν αντέχει και αποφεύγει, ακόμη και με τα πανάκριβα αεροπορικά εισιτήρια, ταξίδια πάνω από 5 ώρες. Για αυτό η γραμμή απο Κύμη με 4,5- 5 ώρες ταξίδι και 1,5 ώρα απο Αθήνα είναι η Λύση ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button