ΕπιλεγμέναΛήμνος

Κλειστό για το Κοινό (και τον Κοροναϊό), όχι όμως για τους Ακροατές, το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ. Πως και Γιατί!

Το  ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ , συμμετέχοντας σε όλη αυτή την παγκόσμια  προσπάθεια να αποκρούσουμε τον Κοροναϊο και να κερδίσουμε χρόνο μέχρι η Επιστήμη να κάνει και πάλι το θαύμα της, θα είναι κλειστό στο “Κοινό” (… και τον Κοροναϊο) για τις επόμενες δυο εβδομάδες. όχι όμως για  τους ακροατές μας  αφού εκπομπές θα κάνουμε κεκλισμένων των Θυρών  !

Πιο είναι το Κοινό του  ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ; Καλά,  είστε χθεσινοί στη Λήμνο, τι ερώτηση είναι αυτή; Το Κοινό μας, όχι  ακροατές μας,   είναι οι πάρα πολλοί που μας επισκέπτονται  καθημερινά, για μια καλημέρα, για να μας μεταφέρουν απόψεις  (και να τις πουν και στον αέρα)  όπως και καταγγελίες για τα πολλά “Κακως  Κειμενα”. Επίσης όσοι έχασαν ή βρήκαν κάτι και  η πιο ενδιαφέρουσα για μας περίπτωση επισκεπτών…   οι Συνδρομητής  της Εφημερίδας ΛΗΜΝΟΣ  για να ταχτοποιήσουν  τη Συνδρομή τους (και είναι πολλοί).

Αυτοί και άλλοι πολλοί, όπως οσοι  ψάχνουν ενοικιαστήρια,     είναι το κοινό μας  που από αύριο και μέχρι τις 29 Μαρτη θα βρίσκουν την Πόρτα μας κλειστή…

Βέβαια,  εκπομπές θα κάνουμε αυτές τις τόσο περίεργες και  σημαντικές  για ενημέρωση μέρες.

Για το ράδιο όμως ακόμη πιο σημαντική συνεισφορά και  από την ενημέρωση είναι  η ψυχαγωγία (δια της Μουσικής, κυρίως ) καθώς και η παρέα  σε αυτό το κλίμα των οικιοθελώς  σε κατ οίκον περιορισμό!   Φυσικά  θα απαντάμε σε κάθε τηλεφώνημα σας,  όπως πάντα.

Το κάνουμε από ευθύνη στη γενική  προσπάθεια  αλλά και συμπαράσταση προς όλες τις μικρές και μεγάλες   επιχειρήσεις, με 10δες εργαζόμενους,   της Λήμνου οι οποίες επιχειρήσεις αλλά  και οι εργαζόμενοι  θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις  αυτών των ημερών.

Μακάρι οι θυσίες αυτές να πιάσουν τόπο για την Υγεία Πρώτα  αλλά μην υποτιμάτε και την Οικονομία για να ξεμπερδεύουμε  με τον Κούρνο-ϊο , σε μια Λημνιά  παράφραση, και  να γλυτώσουμε την τόσο σημαντική για την  οικονομία του Νησιού,   καλοκαιρινή περίοδο.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button