Περιοδικό

Τι μπορείς να κάνεις στο σπίτι

Τι μπορείς να κάνεις στο σπίτι

Μέχρι να προσαρμοστούμε και να συνηθίσουμε στον “κατ’ οίκον περιορισμό”, και μέχρι να επανέλθουμε στην “κανονικότητα”, δίνουμε μερικές προτάσεις, τι μπορεί να κάνει κανείς μέσα στο σπίτι αξιοποιώντας χρήσιμα, δημιουργικά και ευχάριστα τον χρόνο του.

Να διαλέξεις και να διαβάσεις εύκολα και δωρεάν βιβλία από μία συλλογή 2.500 ηλεκτρονικών βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Μεγάλη ποικιλία και θεματολογία.

Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα χρήσης έως 3 βιβλίων ταυτόχρονα.
Ανώτατο όριο 36 συνολικά το έτος για κάθε αναγνώστη.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία του Ηλεκτρονικού Αναγνωστηρίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, κάνετε τα τρία ακόλουθα απλά βήματα:

1)     Ηλεκτρονική Εγγραφή ως Πιστοποιημένος Χρήστης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής διατίθενται στη σελίδα “Εγγραφή Αναγνωστών” καθώς και στη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις.

2)     Δημιουργία δωρεάν Λογαριασμού Adobe.

3)     Εγκατάσταση προγράμματος/εφαρμογής ηλεκτρονικής ανάγνωσης

στη συσκευή σας (υπολογιστή/smartphone/tablet). Είναι ένα πρόγραμμα ή μια εφαρμογή ηλεκτρονικής ανάγνωσης (eReader), την οποία θα εξουσιοδοτήσετε με το προσωπικό Adobe Id σας.

Περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο: https://youtu.be/pHI1m3yTvEE

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button