Απόψεις

Κορονοϊος: Έπεσε το πρώτο πρόστιμο και ειναι βαρύ !

Ακούστηκε και διαδόθηκε αστραπιαία ότι έπεσε στη Μύρινα  το πρώτο  πρόστιμο σε κατάστημα (ίσως στη συνέχεια και σε αλλα…)   γιατι ναι μεν ο πελάτης είχε μάσκα όμως  επειδή ηταν ανεμβολίαστους   έπρεπε,  με βάση τα μέτρα που άρχισαν να ισχύουν από σήμερα,   να έχει  κάνει και RAPID TEST.  Έγινε στη Μύρινα σε  κατάστημα Δώρων  και όχι τροφίμων οπότε δεν αρκούσε η μάσκα.

Το πρόστιμο όπως γράψαμε σε άλλη ανάρτηση μας είναι 300 € για τον πελάτη και 5.000 € και 15 μέρες κλειστά για το κατάστημα.

Τα πρόστιμα είναι βαριά   και θα περίμενε κανείς να υπάρχουν 1, 2 μέρες  προσαρμογής και όχι επιβολή πρόσημων απο  τις πρώτες ώρες εφαρμογής των νέων μέτρων.

Επίσης το  πρόστιμο  για τον πελάτη  και για το κατάστημα είναι μεγάλο και  έχει το  στοιχείο του “ασύμμετρου”,   αφού τα 300 € και κυρίως τα 5.000 € δεν έπρεπε να είναι ίδια  για όλους αλλά αναλογικά με το εισόδημα τους…

Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΙΝΑς ΆΔΕΙΑ ! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΆΡΧΙΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ …

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button