ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Με στόχο τους ανεμβολίαστους… την πληρώνουν τα Καταστήματα !

Αγριεύουν τα μέτρα για το Κορονοϊό με εμφανή στόχο  να πειστούν (αναγκαστούν ) οι ανεμβολίαστοι να εμβολιαστούν Τα μέτρα ισχύουν απο σήμερα  6/11  και ως φρέσκα που είναι θα γίνεται έντονος έλεγχος για την εφαρμογή τους.

Πριν αναφέρουμε τα νέα μέτρα θα πούμε για τα πρόστιμα… γιατι πονάνε !

Για κάθε απαράβατη των παρακάτω μέτρων για τον πελάτη του μαγαζιού το πρόστιμο  είναι 300 €. Ταυτόχρονα για  τον  καταστηματάρχη  στο μαγαζί του οποίου διαπιστώθηκε  η παράβαση,  το πρόστιμο είναι 5.000 € και κλείσιμο του καταστήματος για  15 μέρες .

Οπως καταλαβαίνεται το βαρος  για να πάνε να εμβολιαστούνε  πέφτει στους καταστηματάρχες που θα πρέπει να κάνουν έλεγχο και να αρνούνται να εξυπηρετήσουν  όποιον πελάτη “πιάνουν” τα νέα  μέτρα που είναι:   

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ :

Δεν αλλάζει τίποτα και ισχύει  ο,τι ίσχυε και πριν,   δηλαδή μάσκες σε κάθε κατηγορίας κατάστημα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ :

Για Καταστήματα τροφίμων,  φούρνους , φαρμακεία θα είναι   με μάσκα όπως μέχρι τώρα. Για όλα τα άλλα καταστήματα όπως Ρούχα, Ηλεκτρικά, Εργαλεία, Δωρα κλπ  καθώς και στην Εστίαση,  ταβέρνες, καφετέριες  κλπ  μαζί με τη μάσκα θα πρέπει  οι πελάτες να έχουν βεβαιωτικό  Εμβολιασμένου ή Νοσησαντα.   Αν δεν υπάρχουν αυτά τότε ο πελάτης πρέπει να έχει κάνει rapid test το όποιο  εχει ισχυ 48 ωρες και αν είναι κατω των 17 ετων τότε  αντι για rapid test μπορεί να κάνει  self test,  που ισχύει για 24 ώρες .

Προσοχή,  τα μέτρα αυτά για την εστίαση ισχύουν και για τα ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΕΞΩ !

Επίσης τα ίδια μέτρα για την εστίαση ισχύουν και για Οργανισμούς όπως Ταχυδρομεία ,   Τράπεζες κλπ.

Όλα τα  παραπάνω ειναι όπως μεις τα έχουμε αντιληφθεί και ξελεπίζουμε να ειναι σωστά.

Η  φωτογραφία ειναι πρωινή 6/11, απο  κεντρικό καταστημα των Αθηνών,  οπου οι πελατες κάνουν ουρα περιμένοντας  να γίνει   ο έλεγχος των ;απαιτούμενων βεβαιώσεων για να μπούνε μέσα.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button