ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνιακή επιτυχία στον Πειραιά !

Με μεγάλη επιτυχία έγινε μια εκδήλωση στον Πειραιά,  που όμως είχε Λημνιακό ενδιαφέρον.

Σήμερα Κυριακή 28/5/23,  μεσημέρι  στην Ιωνίδειο Σχολη, δίπλα στο Δημαρχείο Πειραιά,  οργανώθηκε απο την  Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων (Ο.Λ.ΣΥ) Ημερίδα με θέμα:  «Η μετανάστευση των Λημνίων και το λιμάνι του Πειραιά»

Απο τη στιγμή που η αίθουσα γέμισε,  καθώς ο βαθμός δυσκολίας (και πρωτοτυπίας)  ήταν   μεγάλος και αυτό ήταν  το  βασικό ρίσκο,   η επιτυχία είναι  μεγάλη !

Για την  επιστημονικότητα και την γλαφυρότητα των Ομιλιών,  γνωρίζοντας  τους Ομιλητές, δεν   έχουμε καμιά αμφιβολία!

Απο τις  Φωτογραφίες βγάζω το βασικό συμπέρασμα  της επιτυχίας που ήταν η προσέλευση !

Απο τις φωτογραφίες επισης   γνωρίζω αρκετά άτομά που είναι Λημνιοι της Αθήνας  και του Πειραιά, αναγνωρίζω όμως και μονίμως διαμένοντες στη Λήμνο,  που εικάζω ότι βρέθηκαν στην πρωτεύουσα για προσωπικές υποθέσεις και την Κυριακή το Μεσημέρι βρέθηκαν στην  Ημερίδα, στο Πειραιά .

Θα ηταν  παράλειψη να μην αναφέρω την  παρουσία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνού. Σίγουρα θα ήταν προσκαλεσμένοι και των άλλων κομμάτων αλλά δεν  “εδέησαν”  ή  είχαν αλλού υποχρεώσεις.

Για  τα υπόλοιπα της ημερίδας αναμένω Δελτίο Τύπου από τον Πρόεδρο της ΟΛΣΥ Αντώνη Καραγιάννη,  που είχε και την ιδέα της Ημερίδας.

Τέλος ευχαριστώ  τον Λάμπη Κοκκινογούλη, μονιμο κάτοικο Αθηνών,  Λημνιο απο τα Καμίνια, για τη συνεχή ενημέρωση και τις φωτογραφίες !

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button