Απόψεις

Λημνος : 130 χιλιομ. παραπάνω οδικό ταξίδι… και ο Σερραίος 210 αντί 80 ! Να μην “τρελαθεί”;

Δεν πίστευε στα μάτια του,   με το μήνυμα που διάβασε στο κινητό του,  που τον ενημέρωνε ότι την επόμενη μέρα,  την Τέταρτη 18/8 ,  για την οποία  είχε κόψει  εισιτήριο από Λήμνο για Καβαλά, θα πήγαινε στην Αλεξανδρούπολη  με το πλοίο που κάνει την Γραμμή αυτή,  με το Αδαμάντιος Κοραής (φωτογραφία) .

Η Λέξη “τρελάθηκε” με αυτή την αυθαίρετη αλλαγή, κυριολεκτεί…

“Τρελαμένος” πηρε στο πρακτορείο,  πηρε παντού  για να διαμαρτυρηθεί  και με την ελπίδα να  πρόκειται για λάθος μήνυμα.

Ομως δεν ήταν ! Οταν  πήρε σε μας, στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  τηλέφωνο το  είχε χωνέψει αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει σε τι οφείλετε αυτή η αλλαγή.

Εμεις,  καθώς μας έλεγε στον  αέρα πόσο αρνητικό είναι αυτό για το Νησί, που έρχεται κανείς για να χαρεί τις διακοπές του και μπλέκει σε ταξιδιωτικές περιπέτειες ,  θεωρούσαμε  ως πιο πιθανό ότι  κατι παλι συμβαίνει με το ΑΚΟΥΑ ΣΤΑΡ που κάνει τώρα τη γραμμή.

Τελικα μάθαμε  ότι θα πανε Αλεξανδρούπολη γιατι ειχαν  κοψει προ πολλου  εισιτηριο με το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ,  που εχει πολύ μεγαλυτερη μεταφορικη ικανοτητα  και αφου η εταιρεία  δεν αντικατέστησε το πλοιο της που χαλασε με ένα άλλο ιδιας  μεταφορικής ικανότητας , ως οφειλε, τωρα βάζει  σε μια αβάστακτη ταλαιπωρία, έξοδα κ.λ.π  τους επιβάτες με μια αποστολή sms…

Ετσι  ο κάθε  κατοικος της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και ακομη απο  Ήπειρο και Θεσσαλία  θα κάνει 130 χιλιόμετρα (!) παραπάνω απο Αλεξανδρούπολη  και ο Σερραίος φίλος μας  210 αντί 80 . Να μην “ΤΡΕΛΑΘΕΙ” ;

Μαθαίνουμε ότι κάποιοι απο τους επιβάτες αυτούς στη διάρκεια του ταξιδιού  τους προς Αλεξανδρούπολη  θα μαζέψουν ονόματα   και στοιχεία και θα πάνε δικαστικά !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button