ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λήμνος : Αδειάζει το Νοσοκομείο (φωτογραφία)

Χωρίς Διοικητή. Κλείνουν οι κλινικές Οφθαλμολογική, Ουρολογική. Με ένα γιατρό βασικά Τμηματα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                       ΜΥΡΙΝΑ 24/09/2019

Γ.Ν./Κ.Υ ΛΗΜΝΟΥ                                                                                                 Που εδρεύει στη ΜΥΡΙΝΑ                                                 ΠΡΟΣ        

                                                                         1)ΠΟΕΔΗΝ

                                                                         2)ΑΔΕΔΥ

                                                                         3) Μ.Μ.Ε.

Θέλουμε για μια ακόμη φορά να ενημερώσουμε για την κατάσταση στο νοσοκομείο της ΛΗΜΝΟΥ.

Σήμερα 24/9 και ακόμα περιμένουμε την ανάρτηση για την πρόσκληση ενδιαφέροντος στη θέση διοικητού. Σε μια θέση που έχει μείνει ένα χρόνο τώρα κενή.

Οι συμβάσεις των επικουρικών ιατρών στο οφθαλμολογικό και νεφρολογικό τελειώνουν και μεν η οφθαλμολογική κλινική κλείνει γιατί είναι η μοναδική ιατρός που τη λειτουργεί, η δε νεφρολογική μένει μόνο με έναν νεφρολόγο που εκ φύσεως είναι αδύνατον να λειτουργεί τη Μ.Τ.Ν. μόνος του 30 ημέρες το μήνα.

Η σύμβαση με τους ιδιώτες παθολόγους έχει τελειώσει και οι ογκολογικοί ασθενείς είναι πάλι στον αέρα αφού η μοναδική παθολόγος δεν πραγματοποιεί πλέον τα σχήματα των χημειοθεραπειών λόγο  αντιποίησης ειδικότητας.

Οι μετατάξεις των ήδη μόνιμων ιατρών του νοσοκομείου έχουν αναρτηθεί οπότε μέσα στον Οκτώβριο φεύγουν και αυτό αφορά…     α) τον μοναδικό ουρολόγο του νοσοκομείου οπότε κλίνει η ουρολογική κλινική. 

β)τον ένα από τους δυο καρδιολόγους που και πάλι ο ένας που μένει δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει σε συνεχείς εφημερίες ολόκληρο μήνα.                                                                                                                      γ)φεύγει η μοναδική αιματολόγος.                                                                                                                      Ο μοναδικός επικουρικός χειρουργός συνεχίζει να εφημερεύει ανελλιπώς.

Μετά από όλα αυτά τα σοβαρότατα προβλήματα η διοίκηση του ΒΟΣΤΑΝΕΙΟΥ κα Ζερβού μαζί με τον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας και αναπληρων διοικητή κοΕλ Αντχαμ Μαχερ,το με το μόνο που ασχολούνται και προσπαθούν είναι να ταχτοποιήσουν επιθυμίες φίλων προς αυτούς.

Ρωτάμε λοιπόν…..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ????

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ?????             

                                         ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ                   ΚΟΝΤΟΛΑΜΠΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button