ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λημνος – “Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι στον Πλάτανο”

Κάποια  στιγμή,  εκει  κατα τις 12 το μεσημέρι (Σαβ. 21/12/19),   οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που ήταν σε εξέλιξη απο τον Ερυθρό Σταυρό με το “Δέντρο της Αγάπης”  και τη συμμετοχή της Χορωδίας του Δήμου και τα παιδιά του Ωδείου Δ. Μαυρακη,   έσμιξαν με την καταπληκτική εμφανισιακά ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων  και η όλη εικόνα μπορεί να χαρακτηριστεί ως “Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι στον Πλάτανο”  (της Αγοράς της Μύρινας).

Ηταν εκει  και  ο Μητροπολίτης  Λήμνου,  ο οποίος με την παρουσία έδωσε ακόμη πιο μεγάλη αίγλη και  ένταση στα  διαδραματιζόμενα αλλά περισσότερο ήταν ο κόσμος που συμμετείχε αυθόρμητα και με την κινητικότητα  του (και τα κινητά του)  έκανε την ατμόσφαιρα, σουπερ γιορταστικη!

Εχουμε ανεβάσει ένα βιντεάκι  για να σας δώσουμε το κλίμα που επικρατούσε αλλά και οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Βεβαία  σε όλα αυτά πολύ βασικό ήταν  ο  καλός καιρός .

Τα παιδιά του Λυκείου, τα εκπληκτικά ντυμένα,  με επικεφαλής τον Νάσο Χαλκά, ήταν περαστικά από εκεί. Νωρίτερα είπαν τα κάλαντα στην Πλατεία ΚΤΕΛ  και στη συνέχεια  πήγαν στην Πλατεία Υψιπύλης  όπου ήταν  προγραμματισμένη η κεντρική τους Εκδήλωση !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button