Περιοδικό
ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – Παϊδάκια φούρνου
ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ – Παϊδάκια φούρνου
(μια σειρά με καθημερινές προτάσεις-συνταγές)
Αραδιάζουμε τα παϊδάκια σε ταψί και αντί για νερό ρίχνουμε μία έως δύο φιάλες μπύρα (η μπύρα θα κάνει το κρέας μαλακό).
Πασπαλίζουμε με λίγο μαύρο πιπέρι και θυμάρι, τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο, και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, μέχρι να πιούν το ζουμί τους.
Εάν κοντεύουν να πιούν το ζουμί τους και δεν έχουν γίνει ακόμα, προσθέτουμε λίγη ακόμα μπύρα.
Πότε-πότε τα αναποδογυρίζουμε να μη ξεραθούν και να μη ψηθούν μονόπλευρα.
Σερβίρονται με πουρέ πατάτας, ή πατάτες τηγανητές, σαλάτα εποχής και κόκκινο κρασί Λήμνου
Για επιδόρπιο, γλυκό κουταλιού νεραντζάκι Αχιλλαδέλη Λήμνου.