ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος – Ελενη Ψαρά: πως και γιατι βγήκε “ασπροπρόσωπη” στο Θάνος !

Οι  “Αμερικάνες”,   που λέτε,  τις οποίες  αναφέρω σε προηγούμενη ανάρτηση  για το χθεσινό (3/12)  Αναμμα του  Χριστουγεννιάτικου  Δέντρου του Θανους, είναι μια  ομάδα  ομογενών Ελληνίδων απο την Αμερική.  Στόχος  του Σωματείου  που εκπροσωπούν  είναι η υλική βοήθεια σε φορείς και δομές στην Ελλάδα,   που έχουν ανάγκη.

Αυτή  τη φορα η “Αμερικανικη Βοηθεια”  δεν είναι απρόσωπη και αμφίβολου ποιότητας και απόδοσης…

Οι Ελληνοαμερικάνες  έρχονται οι ίδιες και μεταφέρουν την Βοήθεια, έχοντας με τα άτομα στην Ελλάδα μια προσωπική σχέση αγάπης.

Η Ομάδα αυτή στην οποία συμμετέχει   η Λημνιά απο το Θάνος Ελένη Ψαρά  είναι  και φέτος  μαζί στην Ελλάδα  και  στη Λήμνο.

Χθες, για να έρθω στο θέμα μου,  ήταν στο Άναμμα του Δέντρου του Θάνους και ενθουσιάστηκαν, μαθαίνουμε, με οσα έγιναν  εκεί : Ήχος και φως , όμως εδώ και γεύσεις από μια μεγάλη ποικιλία ειδών !

Ελεγα χθες σε εκπομπή του  ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  στην εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Θανους,  που ειχε την ευθύνη της εκδήλωσης,  να βγάλουν “ασπροπρόσωπη”, στις  φίλες της  εξ Αμερικής,  την Ελενη Ψαρά και  αυτός ο στόχος επετεύχθη στο έπακρον.

Εντωμεταξύ οι κυρίες αυτές , καμιά 10ριια, εντυπωσίασαν  με την συμπεριφορά τους αφού δεν επεδίωξαν κάποια τιμητική θέση, αντίθετα έσπευσαν να  βοηθήσουν τις Γυναίκες του Θάνους να τα βγάλουν  περά στη διαδικασία της Γιορτής.

Σημειώνω, ότι η Ελένη Ψαρά που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θάνος,  έφυγε κοπελίτσα στην Αμερική όπου και έκανε μια  επιτυχημένη οικογένεια (απο εκεί  ξεκρίνουν όλα!)   και η χαρά της  είναι να επιστρέφει όποτε μπορεί,  1-2 φόρες  το χρόνο στο  Χωριό της. Προσφέρει και βοηθά, αφού έχει την οικονομική δυνατότητα,   και την Αδελφότητα  Λημνίων Αμερικης Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ  και το χωριό  της,  το Θάνος με σημαντικές δωρεές  αλλά και όπου αλλού  δει !

Η.Κ.

LimnosNea.gr : Η Φωτογραφία ειναι από την εδώ παρουσια της Ελένης Ψαρά (πρωτη δεξιά στη φωτογραφία)   και των άλλων Ελληνοαμερικανίδων

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button