ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λήμνος – Για ένα 3ημερο στην ΕΡΤ με κυρίαρχη την εικόνα της τοπικής κουζίνας!

Άλλη μια πειστική εικόνα της Λήμνου ως προορισμού με κριτήριο την τοπική κουζίνα!

Στον Κότσινα  ειχε στηθεί το τραπέζι, αυτή τη φορά,  απο την εκεί Ταβέρνα του  Κ. Ρόκκου,   για τις ανάγκες τις τηλεοπτικής εκπομπής που μεταδόθηκε απο την ΕΡΤ3, το μεσημέρι 9/6/20.    Ήταν ένα  πλούσιο μενού  με θαλασσινά   όπως καλαμάρια,  χταπόδι,   γαρίδες,   ψάρια  και γκεστ σταρ το φλωμάρι…

Ο  Κ.  Ροκκος του καταστήματος, η Ευτέρπη Παπανικολάου απο την ΑΜΚΕ  Λήμνος Τουριστική και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Λημνιά, Αναστασία Σπυριδάκη  (φωτογραφία)

Οι αναφορές από το στούντιο της ΕΡΤ3 και από τους ομοτράπεζους στη Λήμνο,  ήταν για τα  στρωμένα  στο τραπέζι φαγητά και πληροφορίες για κάποια ιδιαίτερα της Ανατολικής Λήμνου οπως το  Κέρος με τα Θαλάσσια σπορ  και τον καταδυτικό Τουρισμό !

Ηταν όλα αυτά ακόμη πιο διαφημιστικά για τη Λήμνο  όταν αναφέρθηκαν οι τιμές  απο  ένα τέτοιο  θαλασσινό τραπέζι το οποίο  στη Λήμνο δεν είναι κάτι απλησίαστο από πλευράς κόστους, που όπως ειπώθηκε απο τον καταστηματάρχη   φθανει σε ένα μέσο όρο των  16, 17 €,  το άτομο !

Ενδεικτικά  ειπώθηκε   ότι το πιάτο με το Γαλέο   είναι στα 6 €.  κάποια άλλα πιάτα είναι  στα 8 €  και μόνο το πιάτο με τις Γαρίδες (μεγάλες)  φθανει στα 13 € !

Ήταν  μια καλή εικόνα  της Λήμνου σε όλο αυτό το 3ημερο με τις συνεχείς  παρουσίες , πρωί –  μεσημέρια – βράδυ, στην ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3  !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button