Ανακοινώσεις

Λημνος: Η Γεν. Συνέλευση της Ανεμοεσσας. Που και ποτε

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ   ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΤΟΥΣ 2021

Βάσει του άρθρου 9 παρ. 1 του Καταστατικού καλούνται τα μέλη του Σωματείου με την επωνυμία ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΝΗΣΟΥ ΛΗΜΝΟΥ (με τον διακριτικό τίτλο ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ) σε τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  19.8.2021  στην αίθουσα του θερινού κινηματογράφου   Μαρούλα και ώρα  6,00 μ.μ.   Σε περίπτωση  μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί  στις 7,00 μ.μ. την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο με θέματα ημερησίας διάταξης:

 

1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

2) Απολογισμός  δράσης  του Διοικητικού  Συμβουλίου

3) Οικονομικός απολογισμός

4) Συζήτηση επικαίρων θεμάτων

5)Εκλογή  νέου Διοικητικού  Συμβουλίου.  Κατάθεση υποψηφιοτήτων  κατά τη διάρκεια  της συνέλευσης

 

Βάσει του άρθρου 9 παρ. 4 του Καταστατικού στη συνέλευση έχουν δικαίωμα να παραστούν τα ιδρυτικά και τακτικά μέλη του Ομίλου, που είναι ταμειακά τακτοποιημένα.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη, έχετε όμως το δικαίωμα να εξουσιοδοτήσετε ένα άλλο μέλος να σας εκπροσωπήσει στη συνέλευση με έγγραφη εξουσιοδότηση (άρθρο 9 παρ. 9 του καταστατικού).

Σας ενημερώνουμε ότι στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται ο ταμίας του Ομίλου προκειμένου να τακτοποιήσετε την ετήσια εισφορά σας.

Η Πρόεδρος    Φωτεινή  Ετμεκτσόγλου

Η Γεν. Γραμματέας  Ήβη Νανοπούλου

LimnosNea.gr:  Η φωτογραφία ειναι απο των εορτασμό των 10 χρόνων της Ανεμοεσσας,  το 2017,  στην κάποτε  φιλόξενη Αυλή του Παλλημνιακού Ταμείου.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button