ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Λημνος: Η (συγκαταβατική) θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου στην παραίτηση Πέππα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –  ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ                                                          

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ  Μύρινα, 11-11-2022

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την αίτηση παραίτησης που υπέβαλε ο Επιμελητής Α΄ Γενικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου κ. Πέππας Γεώργιος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

  1. Ο κ. Πέππας υπέβαλε εχθές 10-11-2022 αίτηση παραίτησης από τη θέση του Επιμελητή Α΄ Γενικής Χειρουργικής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου. Η αίτησή του θα διαβιβαστεί στο Υπουργείο Υγείας, προς λήψη απόφασης (υφίσταται η δυνατότητα ανάκλησής της από τον ίδιο εντός ενός μηνός).
  2. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, εκτιμώντας το έργο που προσέφερε, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει τον κ. Πέππα τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο (ικανοποιώντας τα αιτήματά του για προμήθεια εξοπλισμού και υλικών για τη διενέργεια των χειρουργικών επεμβάσεων), όσο και σε προσωπικό, από το ξεκίνημα της υπηρεσίας του μέχρι και σήμερα.
  3. Δυστυχώς, κατά καιρούς ανακύπτουν προβλήματα καθόσον το Νοσοκομείο μας είναι ένας μεγάλος και πολύπλοκος Οργανισμός. Οι όποιες δυσλειτουργίες πάντα επιδιώκεται να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  4. Εφόσον ο κ. Πέππας εμμείνει στην παραίτησή του και εφόσον γίνει αποδεκτή από τον Υπουργό Υγείας, το Νοσοκομείο μας θα καλύπτεται από τον έτερο Γενικό Χειρουργό, καθώς και από χειρουργούς με μετακινήσεις από άλλα Νοσοκομεία, μέχρι την πλήρωση της θέσης που θα κενωθεί.
  5. Παρά τα ανακύπτοντα προβλήματα, η Διοίκηση συνεχίζει την προσπάθειά της για αναβάθμιση του Νοσοκομείου και τη στελέχωσή του με νέο ιατρικό προσωπικό (αναμένεται διορισμός Παθολόγου-Ογκολόγου και δεύτερου Μαιευτήρα-Γυναικολόγου).

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button