ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λημνος- Καλημέρα σε όλη την Ελλάδα ! Είμαι ο Παναγιώτης, καλλιτεχνικά Σκουλαρίκιας !

Ακούστηκε πολύ  φιλικό  και  αυθόρμητο  εκείνο το :    “Καλημέρα σε όλη την Ελλάδα!!!  Είμαι ο Μόσχος Παναγιώτης,  καλλιτεχνικά με φωνάζουν Σκουλαρίκια”

Ο Παναγιώτης το έχει το ταλέντο της αφκιασίδωτης επικοινωνίας και περνά 100% το λεγόμενο face control,  της καλής εικόνας δηλαδή. Η φλου της δική μας  φωτογραφία  δεν είναι η καταλληλότερη ως προς αυτό  αλλά η εικόνα στην τηλεόραση, αυτό που είδαν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1,  ήταν πολύ ζωντανή  σαν τα ψάρια του καϊκιού ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, που μοστράριζαν   κατά τη διάρκεια όλης της εκπομπής !

Πολύ καλή η επιλογή ! Το όμορφο λιμανάκι μας , τα ψαράκια τα ολόφρεσκα, κάποια   και με παράξενα ονόματα, όπως τα ανέφερε ο Παναγιώτης και εκείνο το κάλεσμα στο τέλος προς τους παρουσιαστές της Εκπομπής και στον Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη στο Στούντιο της ΕΡΤ1    “Ελάτε στη Λήμνο, βάζω εγώ τα ψάρια, θα βάλει ο Σπυριδάκης το Τσίπουρο και το Κρασί και ο,τι μέλει γενέσθαι” !

Ο Σπυριδάκης  να βάλει τα  προϊόντα  του  όπως η Αναστασία Σπυριδάκη, απεσταλμένη της ΕΡΤ   από χθες,  σημέρα  Δεύτερα 8/6 και αύριο,  με μια σειρά επιτυχημένες ανταποκρίσεις  φέρνει με επιτυχία την αποστολή της και ως Λημνιά  ξέρει που πατά και σε ποιους να βασιστεί.

Ο Παναγιώτης, ο Σκουλαρίκια  ντε, τον ανέφερε τον Καμεραμάν το Γιώργο Παπαδόπουλο,  που καλύπτει με εικόνα το Νόμο Λέσβο και την ξέρει τη Λήμνο ολοκληρωτικά,  αφού τη “δουλεύει” 10ετιες!

Τώρα που τα γράφω αυτά χτύπησε το Τηλέφωνο απο την Αυστραλία.   Ηταν ο Αλέκος Γκαλελής, που είδε την εκπομπή και ήταν ενθουσιασμένος  “Μπράβο στην ΕΡΤ”,  μας είπε   και το ίδιο λεμέ και εμείς,  όπως  μπράβο σε όσους (ΑΜΚΕ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ και οι Συνεργάτες )  κατάφεραν στην πιο κρίσιμη  για τον Τουρισμό μας εποχή  να έχουν αυτό το τηλεοπτικό 3ημερο!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button