Ανακοινώσεις

Λημνος – Λαϊκη Συσπειρωση: Θεσεις και παρεμβάσεις. Αποκάλεσε “καραγκιόζη” Δημοτικό Σύμβουλο, ο Δήμαρχος !

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι θέσεις και παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα προβλήματα με την ύδρευση στα Καμίνια, τις υποδομές του γηπέδου στον Μούδρο, μετατροπή δημοτικού ακινήτου στην Ατσική σε κέντρο ενημέρωσης για τη λημνιακή μετανάστευση

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31 Αυγούστου 2022, θέσαμε το πρόβλημα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο ύδρευσης στα Καμίνια. Υπάρχουν διαμαρτυρίες των κατοίκων αυτού του χωριού ότι το νερό από το δίκτυο ύδρευσης δεν είναι πόσιμο. Πρόβλημα που υπάρχει και σε πολλά άλλα χωριά της Λήμνου. Παρόλο που ο Δήμαρχος δεν αναγνώρισε το πρόβλημα (η Δημοτική Αρχή δεν έχει λάβει τέτοια παράπονα, είπε), ωστόσο αυτό υπάρχει και οφείλουν να το λύσουν, στέλνοντας πρώτα απ’ όλα δείγμα για τον έλεγχο της ποιότητας του νερού.

Επίσης, θέσαμε για δεύτερη φορά το θέμα της εγκατάστασης υποδομών στο γήπεδο του Μούδρου, ώστε αυτό να γίνει λειτουργικό. Αυτό φάνηκε και με τις πρόσφατες βροχοπτώσεις, που δημιούργησαν πρόβλημα σ’ αυτό το γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της μετατροπής δημοτικού ακινήτου στην Ατσική σε κέντρο ενημέρωσης για τη λημνιακή μετανάστευση, ψηφίσαμε θετικά, με την προϋπόθεση να βρεθεί χώρος για τη στέγαση των υπηρεσιών του ταχυδρομείου και του Παλλημνιακού Ταμείου που τώρα στεγάζονται στο κτήριο αυτό.

Τέλος θέλουμε να σχολιάσουμε τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό, («καραγκιόζη»), του Δημάρχου προς τον δημοτικό σύμβουλο Ευάγγελο Πλαφαδέλλη. Όπως ο Δήμαρχος απαιτεί σεβασμό προς το πρόσωπό του και διακόπτει μέχρι και συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον λόγο αυτό, τον ίδιο σεβασμό πρέπει να δείχνει και προς τους δημοτικούς συμβούλους.

Μύρινα 2/9/2022

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Μαδυτινός Κωνσταντίνος

Λιβαθυνόπουλος Αλέξανδρος

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button