Επίκαιρα

Λημνος Master Shef: Είναι υπερπαραγωγή. Δείτε πόσοι και πόσες ειδικότητες συμμετέχουν

Αυτή η Παραγωγή του Ρουμανικου Καναλιου ΑΝΤΕΝΑ έχει την οργάνωση μιας μεγάλης υπερπαραγωγής του Κινηματογράφου, έτσι το είδαμε !

Η  αποστολή στη Λήμνο για το  τριήμερο  των γυρισμάτων του   MASTER SHEF  αποτελείται, απ ο,τι μάθαμε,  απο 160 ατομα!!!   Οι  πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, οι σεφ και βοηθοί, είναι μερικές 10δες!  Οι κάμερες που είδαμε ταυτόχρονα είναι πάνω από 15 , με καμεραμάν και ηχολήπτη, οι οδηγοί  για τις νταλικες και τα άλλα αυτοκίνητα μεταφοράς, που κατάκλεισαν το Παρκινγκ του Λιμανιού, οι ηλεκτρολόγοι,  οι άλλοι τεχνίτες που έστησαν την αψίδα και τις άλλες εγκαταστάσεις στο χώρο που γίνεται  ο διαγωνισμός μαγειρέματος , τα βαν που μαγνητοσκοπούν  και οι τεχνικοί . Οι πάσης φύσεως  φροντιστές της Παραγωγής.  Αυτοί και δεν γνωρίζουμε  ποιες άλλες ειδικότητες συμμετέχουν!

Είναι πολλοί και  καλα συντονισμένοι γιατι σε όλοι τη διάρκεια παραμονής τους  και γυρισμάτων ολα κυλούσαν ομαλά και ήρεμα.

Πάντως αυτό που μας έδωσε την Αίσθηση της μεγάλης “ευρωπαϊκής” για να ην πω “αμερικανικής” παραγωγής είναι ότι έφεραν μαζί τους  και Καντίνα για να εξυπηρετεί το προσωπικό όσες μέρες μένουν στη Λήμνο. (φωτογραφία)

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button