ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος – Νοσοκομείο : Ήταν μια μεγάλη Συγκέντρωση: Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση !

Μια συγκέντρωση όταν εξαγγέλλεται και τελικά πραγματοποιείται έχει ένα  βασικό ζητούμενο  . Να  έχει συμμετοχή.  Και αυτό επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό.  Ο κόσμος που ήρθε ήταν πολύς και μάλιστα με μια   σύνθεση  που εκπροσωπούσε κάθε κατηγορία  πολιτών:  ηλικιακή,  επαγγελματική, κομματική κλπ . Είδαμε άτομα που  δεν έχουμε ξαναδεί στις συνήθεις συγκεντρώσεις…   Και  τα  άτομα που οργάνωσαν  με επιτυχία όλη  αυτή την προσπάθεια  πρωτοεμφανιζόμενοι  είναι !

Το μήνυμα  της Συγκέντρωσης ήταν  ισχυρό  με αποδέκτη, πρώτη φάση,  τον Διοικητή του Νοσοκομείου   Τριαντάφυλλο  Κανταρά  ότι θα είναι υπόλογος σε όλο τον πληθυσμό του Νησιού για την απώλεια ενός ικανού Γιατρού.

Ο Γιατρός Γ. Πέππας είναι και  αυτός αποδέκτης  ενός άλλου μηνύματος της συγκέντρωσης  που είναι : Γιατρέ  μείνε  σε στηρίζουμε και  όλα τα αρνητικά θα διορθωθούν, η  αρχή έγινε !

Μια φόρμα επίλυσης του ζητήματος,   ένα σημείο συνάντησης απόψεων, προτάσεων  και προθέσεων θα είναι η αυριανή 23/11 Συνεδρίαση του Δ.Σ  του Νοσοκομείου και υπάρχει ένα σχέδιο που θα μπορούσε να “αγοράσει χρόνο”  ώστε να δοθεί η πρέπουσα λύση.

Το επόμενο 10ημερο θα ειναι κρισιμο για την  αποσαφήνιση των προθέσεων από την κάθε πλευρά…  Η Συγκεντρωμένη,  και επιμείνω σε αυτήν που ειναι σημαντικοό,  μας δίνει πολλές  αφορμής για ενδθαφερουσες  περιγραφές και σχόλια που αν αξίζουν  να αναφερθούν,   θα ακολουθήσουν !

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button