ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Λημνος: Ο κ. Μητσοτάκης στο Οινοποιείο. Ποιο ήταν το κύριο θέμα που ετέθη…

Η ΕΝΩΣΗ – δηλαδή ο ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ η ΕΝΩΣΙΣ, ήταν ένα από τα σημεία που επέλεξε το πρωθυπουργικό επιτελείο, για επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη κατά την παραμονή στη Λήμνο, ανήμερα τα  Φώτα, επιστρέφοντας απο τον Αγιοστράτη.

Χτες αναφερθήκαμε  στη επίσκεψη του  Πρωθυπουργού στο Νοσοκομείο ενώ το  τρίτο σημείο  επίσκεψης ήταν το Δημαρχείο.

Στην Ένωση ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τις  οινοποιητικές δραστηριότητες του Συνεταιρισμού και οπως μας ειπε ο Διευθυντής   της ΕΝΩΣΗΣ Δημ. Κρασσος (δεξιά στη φωτογραφία) , ηταν καλά ενημερωμένος για τα κρασιά  της Λήμνου και την  ποιότητα τους…

Αυτό βέβαια  αφού,  3 μέρες νωρίτερα από τη επίσκεψη,    ζητήθηκε απο το Πρωθυπουργικό Γραφείο  να έχουν , γραπτώς,  όλα τα στοιχεία της παραγωγικής δραστηριότητας  της ΕΝΩΣΗΣ  και έτσι, μας  ειπε ο Δ. Κράσσος,  ο Πρωθυπουργός ήταν καλά διαβασμένος.

Παρών  στη συνάντηση ήταν και ο Δήμαρχος,  Δημήτρης Μαρινάκης (φωτογραφία)   ως Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ και το βασικό που  ετέθη στη συνάντηση απο πλευρας Διοίκησης  ήταν  των Κτιριακών και άλλων Εγκαταστάσεων του Οινοποιείου που είναι παλιές.

Βέβαια δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένοι δέσμευση απο πλευράς Πρωθυπουργού όμως το θέμα μπήκε και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο.

Γενικώς,  όπως μας είπε ο Διευθυντής της ΕΝΩΣΗΣ,    αυτή  η  πρώτη επίσκεψη Πρωθυπουργού στην ΕΝΩΣΗ, ειχε θετικό πρόσημο !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button