ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος: Πανηγυρίζει ο ΝΟΛ για το Χρυσό του Στέφανου Ντούσκου

Πανηγυρίζει  ο Ναυτικός Ομιλος Λήμνου (ΝΟΛ) για το Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο στη Κωπηλασία, Απλό Σκιφ, που κατέκτησε ο Στέφανος Ντούσκος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Μιλήσαμε για το γεγονός με τον Προπονητή και πρωην Αθλητή του ΝΟΛ, Κωστα Δικράνη,  ο οποιος  μας έδωσε τεχνικά στοιχεία για αυτή την επιτυχία αναφέροντας ότι ο Ντούσκος με βάση τις μετρήσεις οργάνων,   σε σύγκριση με αυτά των αντιπάλων του,  δεν μπορούσε να είναι ο νικητής, όμως μέσα στο Νερό και πάνω στο Κουπί ο Στέφανος  ξεπέρασε τα δεδομένα των αριθμών και νίκησε τα  μεγαθήρια του αγωνίσματος.

Ο Στ. Ντουσκος είναι πολύ γνωστός  με αθλητές του ΝΟΛ, όπως ο Ντινενής, απο κοινές προπονήσεις,  ενώ με το Παναγιώτη Μαγδανή,  παλιότερα,  έχουν τρέξει μαζί…

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος,  Χρήστος Πυρομάγλου,  σε τηλεφωνική μας επικοινωνία χαιρέτισε με ενθουσιασμό το Χρυσό Μετάλλιο στην κωπηλασία και μας είπε ότι η νίκη του Ντούσκου έγινε το πρωί στην προπόνηση  των Ομάδων του ΝΟΛ,  παράδειγμα επιμονής και αφοσίωσης.

Πρόταση μας:  να προσκληθεί στη Λήμνο, αργότερα, το Σεπτέμβριο,  ο Ολυμπιονίκης Στ. Ντουσκος, για να  τονιστεί και να γίνει,  με την πρόσκληση αυτή, γνωστη πανελλαδικά  η σημαντική παρουσία  του ΝΟΛ στο Άθλημα της Κωπηλασίας ! Νομίζουμε ότι κάποιο ξενοδοχείο θα αναλάβει τη διαμονή και με προσφορές θα καλυφθούν τα υπόλοιπα έξοδα… .

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button