ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λημνος – Παρατείνεται έως 30 Σεπτεμβρίου το Κτηματολόγιο, ήταν αναμενόμενο …

Απο το site EMPROSNET:

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το γραφείο του Αντιπροέδρου της Βουλής Βουλευτή κ. Χαράλαμπου Αθανασίου αποφασίστηκε τελικά να δοθεί παράταση στις διαδικασίες του κτηματολογίου για το νομό Λέσβου έως τις 30 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Η κυβερνητική αυτή απόφαση αποδεικνύει αν μη τι άλλο ότι έπιασαν τόπο οι πιέσεις και οι εκκλήσεις του Περιφερειακού τμήματος του ΤΕΕ ΒΑ Αιγαίου που μέχρι και προχθές επανήλθε με νέα επιστολή προς τον αρμόδιο  Υπουργό, όπως βέβαια αποφασιστική ήταν η συμβολή στην υποστήριξη του αιτήματος από τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Αθανασίου.

Ασφαλώς το αρχικό αίτημα ήταν για παράταση έως 31 Δεκεμβρίου του 2020 αλλά έστω και έτσι δίνεται μια σημαντική ανάσα στους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες και τους συνερ5γάτερς τους να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα και χωρίς πρόστιμα τις διαδικασίες

Επιβεβαιώνει και το ΤΕΕ

Μετά από αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του περιφερειακού τμήματος ΒΑ Αιγαίου του ΤΕΕ και σε συνεργασία με τους βουλευτές Λέσβου και συγκεκριμένα του Αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, μόλις μας πληροφόρησαν, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το περ. τμήμα του ΤΕΕ, από το γραφείο της Βουλής των Ελλήνων ότι θα δοθεί τετράμηνη παράταση για το κτηματολόγιο σε Λέσβο και Λήμνο.

Σημ. LimnosNea.gr Στη φωτογραφία τα Γραφεία του Κτηματολογίου στο Ρωμεϊκο Γιαλό

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button