ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Λημνος – Παιδεύουμε κόσμο…

Συνέβαινε πριν λίγη ώρα (γύρω στη 1 , 15/8/20) και ίσως ακομη να μην έχουν ξεμπλέξει οι Άνθρωποι.

Πριν  λίγες μέρες μου το έλεγε στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, ο Λευτέρης Παρδάλης, παλιός Κοινοτάρχης  των  Σαρδών και σήμερα  ένας  άλλος γνωστός Σαρδιανός.

Είχαν εγκλωβιστεί 10δες αυτοκίνητα στην προσπάθεια τους να επισκεφτούν  τις πολυδιαφημισμένες Αμμοθίνες

Ανεβαίνουν τον Χωματόδρομο  μέχρι λίγο πριν από την ορεινή αμμουδιά της Περιοχής , την επονομαζόμενη και Σαχάρα του Αιγαίου. Από εκει δε μπορούν  να γυρίσουν πίσω  από τα άλλα αυτοκίνητα που ανεβαίνουν…  Ετσι μπλέκονται όλα μαζί και γίνεται κόλαση μες τη ζέστη και τη σκόνη . Υπάρχουν και παιδιά σε αυτή  την εκδρομή !

Βρίζουν την ώρα και τη στιγμή, μου είπε ο Σαρδιανός και ζήτησε να πάει άμεσα μια τσάπα για να διανοίξει τη διαδρομή από ένα χαντάκι  το οποίο  δημιουργεί το πρόβλημα .

Το θέμα είναι διαχρονικό και εμείς εδώ που νοιαζόμαστε και καμαρώνουμε που και φέτος έχουμε Τουρισμό, στέλνουμε τους επισκέπτες μας , στις Αμμοθίνες (Παχιές Άμδες) χωρίς να παίρνουμε κανένα μέτρο  που να διευκολύνει όσους  ακούνε τα λόγια  μας  (και τις Φωτογραφίες μας )  και πάνε προς τα εκεί…

Παιδεύουμε  κόσμο,  δηλαδή,  με την ανεπάρκεια  μας…

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button