Απόψεις

Λημνος : Πυροσβέστες… στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 15/5/20

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 επισκέφθηκε τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως, ο νέος Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος Αιγαίου κ. Ιωάννης Σταμούλης, προκειμένου να γνωριστούν αλλά και να λάβει την ευλογία του στο ξεκίνημα των νέων του προσπαθειών.

Ο κ. Υποστράτηγος συνοδευόταν από τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβε- στικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο και τον Διοικητή του Π. Σ. Λήμνου, Αντιπύραρχο κ. Παναγιώτη Μπιμπούδη.

Η επίσκεψη αυτή στο νησί είχε σκοπό την συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αντιπυρική προστασία του τόπου στο ερχόμενο καλοκαίρι.

Στη συνάντηση η οποία διήρκησε αρκετά σε εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Υποστράτηγος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τους κινδύνους και τις δυνατότητες που υπάρχουν, αλλά και για την ανάγκη περαιτέρω οργανώσεως για την άμεση πρόληψη και αντιμετώπιση των  πυρκαϊών.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας συνεχάρη  τον κ. Υποστράτηγο για τις γνωστές επιτυχίες  του από τις μέχρι σήμερα προηγούμενες θέσεις του, επισημαίνοντας καρδιακά την σημαντικότητα της εργατικότητας και του ζήλου που τον διακρίνει.

Τέλος του ευχήθηκε να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του και από τη νέα του πολυεύθυνη θέση για την κοινή ωφέλεια.

Σε αυτές τις ευχές δήλωσε την έμπρακτη συμπαράσταση της Τοπικής Εκκλησίας στο υπεύθυνο αυτό έργο, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα του εθελοντισμού, τον οποίο ανέλαβε και να καλλιεργήσει στο μέτρο της δυνατότητάς του για αυτόν τον σκοπό.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button