ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λημνος- Συρματοπλέγματα στον τοίχο της αυλής της Μητρόπολης… Είναι σωστο;

Συρματοπλέγματα αγκαθωτά είχα καιρό να δω,  ακομη και στις περιφράξεις βοσκοτόπων,  και τα ειδα στο Κέντρο της Μύρινας !

Με εξέπληξε η παρουσία τους  πάνω στην πετρόχτιστη περίφραξη του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

Μπήκαν πάνω  στον τοίχο της αυλής της Μητρόπολης  στο βόρειο τμήμα,   στο στενό δρόμο που ενώνει τον Ρωμαίικο με τον Κεντρικό δρόμο,  μεταξύ Μητρόπολης  και Γηπέδου.  Απο αυτή την ανατολική κεντρική πλευρά μπήκαν  επίσης συρματοπλέγματα στο βόρειο τμήμα του,   περίπου 15 μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Απαράδεκτη εικόνα τα συρματοπλέγματα,  με ότι θυμίζουν και σηματοδοτούν…  Πιθανόν  και να μην επιτρέπεται η χρήση τους εντός πόλεως.

Για αυτή την αρνητική εικόνα υπάρχουν  ανάλογα σχόλια πολιτών,  που περνούν απο το στενό με τα συρματοπλέγματα… και μας είπαν  οτι ειναι επικίνδυνα να ματώσει κάποιος,  ειδικά για τα παιδιά…

Δεν είναι καλή η εικονα  και γινεται χειρότερη επειδή χρησιμοποίησε  τα συρματοπλέγματα η Τοπική Εκκλησία. Για όποιο  λόγο και να τα έβαλαν  πάνω  σε έναν τοίχο όπως αυτόν,  που γενικώς  περιβάλει  περιβόλια και αυλές με παραδοσιακό τρόπο .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button