ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Λήμνος : Να και οι Αεροπορικές Αφίξεις (μετά τις Ακτοπλοϊκές, που δημοσιεύσαμε χθες !) )

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΛΗΜΝΟΥ

 

ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΛΗΜΝΟΥ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΙΑΝ. – ΙΟΥΛ. 2021 17.900 899
ΙΑΝ. – ΙΟΥΛ. 2022 24.892 6.623
ΜΕΤΑΒΟΛΗ 39,10% 636,70%

 

Σαν συνέχεια σχετικού δημοσιεύματος του Ηλία στην εφημερίδα ΛΗΜΝΟΣ με ημερομηνία 31.7.22, παραθέτω τα αποτελέσματα των αεροπορικών αφίξεων στον αερολιμένα Λήμνου όπως αυτά ανακοινώνονται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (www.ypa.gr). Τα στοιχεία είναι εντυπωσιακά της σημαντικότατης αύξησης των αεροπορικών αφίξεων στο νησί βάσει των οποίων για το 7μηνο του 2022 οι μεν αφίξεις επιβατών εσωτερικού εμφανίζουν άνοδο 39,1%, οι δε αφίξεις επιβατών μέσω έκτακτων πτήσεων εξωτερικού καταγράφουν αύξηση 636,7% το ίδιο χρονικό διάστημα. Φαίνεται λοιπόν ότι και η τουριστική κίνηση στη Λήμνο ακολουθεί την πορεία της τουριστικής κίνησης σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπου όλα δείχνουν ότι το 2022 ίσως και να ξεπεράσουμε σε αφίξεις το ιστορικό ρεκόρ το 2019 (33 εκατ.).

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος (οικονομικός αναλυτής στην ICAP CRIF AE)

LimnosNea.gr : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ  ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΙΟΥΛΙΟ, ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ, ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΤΗ ΦΟΥΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ. Η.Κ

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button